Impozite reduse pentru agenții economici din Reșița afectați de pandemie

Patronii de restaurante, baruri, cafenele sau ai altor afaceri afectate serios de pandemia de coronavirus vor plăti jumătate din impozitul pe clădiri și terenuri.

Consilierii locali din Reșița au votat astăzi reducerea cu 50% a impozitului pe clădiri și terenuri în cazul afacerilor a căror activitate a fost afectată total sau parțial de pandemia de coronavirus. Este ajutorul pe care chiar Ministerul de Finanțe l-a gândit pentru a ajuta mediul antreprenorial.

„Este o facilitate pe care o putem acorda grație unei ordonanțe date de Ministerul de Finanțe, în speță de ministrul Câțu. Vom reduce impozitele pe clădiri agenților economici care operează în zonele care au fost afectate de pandemie; mă refer la restaurante, baruri, cafenele, săli de nunți. Pentru toți acești agenți economici care au fost fortuiți să-și închidă activitatea pe o anumită perioadă a anului 2020 am aprobat, împreună cu colegii noștri, reducerea cu 50% a impozitelor pe clădiri și terenuri”, a declarat primarul Ioan Popa.

leader board 728 x 90 px