Implant pentru Refuz le transmite fanilor: ,,Să se pregătească din timp pentru un show extraordinar”

Doar două săptămâni mai trebuie să rabde fanii muzicii rock până la Rocker’s Challenge de la Sasca Montană. Implant pentru Refuz se dezbracă de secrete și anunță un show incendiar pe Cheile Nerei.

Ce ați mai făcut în ultima vreme și ce puneți la cale pentru viitorul imediat?

În ultima vreme am reușit, cu ajutorul fanilor, o campanie de strângere de fonduri pentu viitorul album Cartography. Acum suntem în studioul de înregistrări și îi dăm bătaie cu trasul, astfel încât în toamnă să reușim să lansăm albumul.

Urmează să participați la festivalul Rocker’s Challenge de la Sasca Montană. Ce setlist ați pregătit pentru concert?

Un setlist de munte, cu suișuri și coborâșuri, cu porțiuni lente și cu porțiuni învolburate, ca o cursă de rafting.

O componentă importantă a festivalului sunt și sporturile montane. Până să urcați pe scenă ce veți alege? Berea la umbră sau sportul de munte?

Rafting o să facem pe scenă, de mountain biking ne ferim (nu poți să cânți cu o mână la chitară) și tiroliana o luăm până la un loc cu umbră, unde …

Unde credeți că se află curentul rock românesc acum și cât de mult credeți că ajută astfel de inițiative precum festivalul din Cheile Nerei?

Curentul rock românesc acum este unul de nișă. În ultima vreme se simte o revigorare a publicului care devine tot mai curios de subgenurile rock. Festivalul de la Sasca Montană ajută la promovarea și răspândirea genului și mai ales oferă publicului trupe care cântă foarte bine live.

Ce le transmiteți fanilor care vor veni să vă vadă la Rocker’s Challenge?

Să se pregătească din timp pentru un show extraordinar și să învețe ce înseamnă ,,ringhispil” că după aceea urmează sigur un ,,wall of death”!