CONCURS: Vrei să te cazezi cu Vița de Vie, Coma sau ROA la Rocker’s Challenge? Vezi aici cum!

Rocker’s Challenge de la Sasca anunță pentru primul weekend al lunii iulie o listă de artiști care nu pot fi ratați. Pentru că locurile de cazare rămase sunt numărate, iar corturile se anunță deja multe și înghesuite, organizatorii Rocker’s Challenge, în parteneriat cu Express de Banat, au decis că meriți să te cazezi la sigur, cu cele mai tari trupe rock.

Pe scena de la Sasca vor urca în 4 iulie trupa de metal Goodbye To Gravity, Implant Pentru Refuz și Coma. În data de 5 iulie, poiana de pe malul Nerei va fi la fel de bogată în artiști. Se vor întrece în acorduri rock Pinholes, Velosonics, Aeon Blank, Vița de Vie și ROA. Dacă nu vrei să-ți admiri trupele preferate doar din fața scenei, organizatorii Rocker’s Challenge îți dau șansa de a te bucura și de o seară în compania celor mai tari artiști la pensiunea Rocker’s Inn.

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a te număra printre câștigători este să achiziționezi un tricou din linia vestimentară Rocker’s Inn-Clothing&Accessories până în 1 iulie și intri automat în competiție. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți care va fi filmată și postată la încheierea concursului pe https://www.facebook.com/events/608147569259292/.
Cei care se vor număra printre câștigători vor beneficia de cazare gratuită la pensiunea Rocker’s Inn pentru două persoane, în perioada 4-6 iulie.
Comenzile de tricouri se fac online la adresa order@rocker-s.ro, cu plata ramburs.

Tu ce mai aștepți? Vrei să te cazezi cu Vița de Vie, Coma sau ROA?