Imperial Market deschide porţile comerţului civilizat la Moldova Nouă!

Omul de afaceri Dorin Crivacucea investește aproximativ 800.000 de euro într-o rețetă care înseamnă pentru locuitorii din Moldova Nouă cumpărături zilnice rapide, în condiții civilizate, dintr-o gamă largă de produse de cea mai bună calitate!

Imperial Market e printre principalele opțiuni ale cumpărătorilor, dar o investiție importantă îl transformă în viitorul apropiat în soluția ideală. Cumpărătorii vor avea ocazia de a găsi aproape orice produs într-un un singur loc, comerțul civilizat fiind oportunitatea perfectă de a petrece timpul pierdut la cumpărături, deplasându-se dintr-un magazin în altul, la care se adaugă situațiile tensionate datorită lipsei locurilor de parcare, împreună cu cei dragi sau îndreptându-și atenția spre alte activități.

Ingeniozitatea și perseverența lui Dorin Crivacucea, omul care de la o afacere mică a construit un adevărat imperiu pe Valea Carașului și pe Clisura Dunării, în materie de produse alimentare, continuă să surprindă. La șase ani de la nașterea proiectului Imperial Market SRL (2013), omul de afaceri a căutat să facă un update proiectului, în imediata apropiere a actualului supermarket, Crivacucea achiziționând un teren de 2.700 de metri pătrați, totul din dorința de a veni în sprijinul oamenilor secolului vitezei care se confruntă, la orice pas, cu lipsa timpului, oferindu-le oportunitatea unui complex comercial (format din 2-3 magazine, dintre care două nealimentare), de unde cumpărătorii să-și poată achiziționa aproape orice într-un singur loc.

În privința costurilor terenului achiziționat care va beneficia de parcare și de spații comerciale, Crivacucea spune că întreaga investiție se va ridica la aproximativ 800.000 euro, o sumă considerabilă pentru orașul Moldova Nouă, care însă reprezintă o investiție ce merită făcută, după cum afirmă afaceristul, în urbea de unde a plecat în drumul spre business: „Este un oraș de unde am început și unde ne continuăm afacerile. Banii îi reinvestim tot aici, chiar dacă cu această sumă am putea face orice într-o cu totul altă parte”.

Actualmente, Crivacucea poartă discuții cu diverse firme pentru închirierea noilor spații, însă după ce va studia cu atenție toate ofertele, omul de afaceri spune că va bate palma cu acei comercianți pe care-i consideră cea mai bună variantă pentru nevoile orașului. În plus, proiectul deținătorului Imperial Market SRL creează noi oportunități în privința locurilor de muncă, Dorin Crivacucea afirmând că, în noua locație, va fi nevoie de cel puțin 20 de persoane care să-şi desfăşoare activitatea.

Proiectul ingenios care urmează să faciliteze mersul la cumpărături nu doar cetățenilor din Moldova Nouă, ci și oamenilor din localitățile învecinate, creând, mai degrabă, o plăcere decât o corvoadă, pare că va fi finalizat anul viitor, afaceristul dorindu-și să inaugureze noul obiectiv în apropierea Sărbătorilor Pascale.