Campionat de minifotbal, la Padina Matei

Localitatea Padina Matei a dat startul înscrierilor pentru participarea la Campionatul de Minifotbal, duelurile pentru câștigarea podiumului fiind programate să înceapă în cel de-al doilea weekend al lunii septembrie.

Competiția sportivă care se va disputa în localitatea aparținătoare comunei Gârnic beneficiază de sprijinul autorităților locale, primarul Nicolae Tismănariu anunțând că data aleasă pentru duelurile sportului rege are legătură cu sărbătoarea rurală „Ruga din Padina Matei”, programată să aibă loc între 8 și 9 septembrie. Competiția fotbalistică e completată, în cele două zile, de programul cultural artistic.

Înscrierile pentru Campionatul de Minifotbal din Padina Matei se vor putea face până în data de 8 septembrie, la ora 10.00; după această oră, echipele înscrise în campionat își vor putea demonstra talentul pe terenul de joc din centrul localității. Edilul Tismănariu preconizează un număr cuprins între 8 și 12 echipe participante, echipe care provin din întreaga Clisură a Dunării și nu numai (Cărbunari, Pojejena, Șușca, Moldova Nouă, Coronini, Svinița, Berzasca, Radimna etc.).

Câștigătorii podiumului vor beneficia de trofee, diplome și cupe, publicul participant la această competiție beneficiind de intrare liberă.