UPDATE. Impact frontal în Moroasa! Un șofer începător a apăsat prea tare pedala de accelerație!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Două mașini s-au ciocnit frontal, în această seară, pe strada Sportului din Reșița. Un șofer care avea permis de puțin timp nu a adaptat viteza la carosabilul umed și a intrat pe contrasens.

Un nou accident s-a produs, în această seară, într-o zonă din Reșița renumită pentru astfel de evenimente. Este vorba despre strada Sportului din Moroasa. Un șofer de 18 ani, care mergea dinspre Centrul Civic spre Govândari, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, și a intrat pe contrasens, acolo unde s-a ciocnit cu o mașină care circula regulamentar. În urma impactului, două persoane au fost rănite. Este vorba despre șoferul care se face vinovat de impact și despre pasagerul din dreapta al celeilalte mașini. Ambele victime au fost transportate la spital.

Inspectorul principal Marius Atănăsoaie, şeful Biroului rutier Reşiţa, a declarat pentru Express de Banat că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

promovare banner maxagro Muzeul TM

UPDATE, 14 noiembrie, ora 10.30

În urma accidentului produs aseară în cartierul Moroasa, trei persoane au fost rănite. „Tânărul a fost rănit grav, iar conducătorul auto de 66 de ani și pasagera pe locul din dreapta-față în autoturismul condus de acesta au suferit răni ușoare. În continuare polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informează agentul-şef adj. de poliţie Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/