Imaginea lui Robu, pătată de faptele lui Nasleu: „I-am zis clar: de cine te dezici, de mine sau de ei?”

După ce a fost audiat de procurorii DIICOT în calitate de martor într-un dosar care vizează mai multe cazuri de violențe comise de o grupare condusă de Lucian Boncu, Ionuț Nasleu trebuie să aleagă între Nicolae Robu și gruparea interlopă. Aceasta ar fi implicată în consum, dar și în trafic de droguri.

Primarul Nicolae Robu a vorbit într-o conferință de presă despre situația în care este pus fostul său consilier personal Ionuț Nasleu despre care s-a dovedit că are legături cu lumea interlopă. Edilul consideră că și imaginea sa a fost afectată. „Eu vă spun cu sinceritate că nu joc la două capete. I-am spus astăzi clar: Ionuț, în momentul în care am înțeles că sunt înregistrări cu o parte din cei care sunt prietenii tăi din care rezultă că ei consumă droguri și lasă suspiciuni că ar fi traficat droguri, tu trebuie să decizi și să faci o declarație publică. De cine te dezici? De mine sau de ei? Să fii prieten și cu mine, și cu oameni filmați în timp ce se droghează nu se poate”, a spus Nicolae Robu. 

Edilul a mai specificat că Nasleu „a jurat” că nu o să îl mai facă de râs prin faptele sale personale și că este de acord ca cei care au greșit să plătească. „Am încredere în anumiți oameni, dar s-a dovedit că omul este o ființă foarte complexă, capabilă de foarte multe lucruri și nu știi de ce sunt în stare oamenii în care ai încredere. E firesc, știindu-se că a avut relații cu ei, să fie chemat și el ca martor să dea declarații. Mi se pare elementar, dar aici trebuie să se decidă”, a menționat Robu.

Toate aceste lucruri s-au întâmplat după ce au apărut, în spațiul public, imagini cu Ionuț Nasleu aflat la o petrecere alături de mai multe persoane printre care și Lucian Boncu, liderul grupării. Nasleu este în prezent director la Piețe SA.