Ilie Moza pentru Sichevița, un om care a dovedit că știe și poate să facă performanță

Comunitățile din Caraș-Severin au nevoie de oameni harnici, care au dovedit că știu și pot să facă performanță. Partidul Ecologist Român știe că a găsit un astfel de om la Sichevița, care poate reprezenta salvarea comunei.

Ilie Moza candidează pentru Consiliul Local Sichevița din partea Partidului Ecologist Român. Recent, președintele Valentin Armașu vorbea despre dezastrul pe care l-a găsit la Moldova Nouă, pe faleza Dunării. Din păcate, nu este singura zonă care pentru ecologiști a reprezentat o dezamăgire.

„Când o comunitate cu resurse importante se zbate să-și asigure traiul zilnic din cauza unui management neprofesionist înseamnă ca e nevoie de o schimbare. Are nevoie de oameni care au dovedit că pot face ca lucrurile să se întâmple”, transmit reprezentanții PER.

O variantă pentru ca și la Sichevița să existe normalitate este ca Ilie Moza să devină consilier local, candidatul PER fiind un om care a dovedit că știe și poate să facă performanță.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„La alegerile din 27 septembrie Sichevița votează ecologiștii PER și Ilie Moza pentru Consiliul Județean Caraș-Severin și Consiliul Local Sichevița. Votăm BRADUL!”, transmit membrii PER.

(E)

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/