Idei fantasmagorice sau realitate? „Ţineţi-vă tare: lac cu coline la Timişoara”

Nicolae Robu a scos din dotare o idee referitoare la un nou loc de agrement pentru timişoreni. Edilul-șef se gândeşte să amenajeze un lac cu coline la Timişoara. Cât va costa şi în ce zonă va fi amenajat şi când va fi gata nu a precizat, dar ideea în sine a vrut să fie de impact pentru timişorenii amatori de relaxare. „Să vă ţineţi tare…”, aşa a introdus edilul noua sa idee, fantasmagorică pentru unii, dar cât se poate de reală pentru Robu.

„Să vă ţineţi foarte tare acum. Nu am mai vorbit despre asta, ideea e veche, dar am ţinut-o până acum într-un cerc foarte restrâns. Este vorba despre amenajarea unei zone de agrement cu lac şi coline. Puteţi spune că e o idee fantasmagorică a lui Robu, dar vom face şi aşa ceva. O zonă de agrement care va cuprinde un lac, nişte coline, pentru că vrem să valorificăm la maximum ceea ce se întâmplă în oraşul nostru. Va fi o zonă de agrement care până acum a lipsit oraşului nostru, superbă”, a precizat Nicolae Robu.

Acesta a mai spus că el indică doar direcţiile şi aşteaptă ca specialiştii să-şi pună imaginaţia la contribuţie. Robu nu exclude nici un concurs de soluţii.

„Eu am nişte idei, dar acestea vor fi doar nişte repere pentru proiectanţii, pentru specialiştii care vor trebui să-şi pună imaginaţia în mişcare şi să genereze ei ideile. Eu trasez doar direcţiile şi aş dori să le fac cunoscute. La momentul potrivit veţi afla care sunt ele. De fapt, eu vreau să facem concurs de soluţii. Este vorba despre un obiectiv uriaş, cum este acesta de creare a unei zone de agrement care va cuprinde şi un lac şi coline în jurul său”, a mai afirmat Robu.