Chișărău, cu capul plecat în faţa Rovanei

Directorul de la SC Moldomin SA Moldova Nouă, Iacob Chișărău, s-a prezentat astăzi, la primele ore ale dimineții, la sediul Primăriei din oraș. Acesta nu a mai coborât din Touaregul său luxos, făcut praf în accidentul de la Pădureni, în care a omorât trei studenți ce se întorceau acasă.

Pentru că nu mai are bolidul care a fost implicat în accidentul de la ieșirea din Timișoara, în urma căruia trei tineri nevinovați și-au pierdut viața, directorul de la Moldomin a fost adus la sediul Primăriei cu o altă mașină. Palid la față și deosebit de slab, acesta a pus capul în pământ atunci când a văzut că este fotografiat.

Iacob Chișărău a refuzat să dea vreo declarație, deși vizita ministrului mediului în Clisura Dunării a fost provocată de necazurile pe care poluarea de la Moldomin i le aduce României. Și dacă tot a scăpat de reporteri, directorul care „administrează” poluarea a intrat în sediul Primăriei și a stat departe de ochii presei.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Contactul cu ministrul Rovana Plumb însă, a fost inevitabil. Cu capul plecat, acesta i-a întins mâna membrului Guvernului, venit în inspecție. „El e directorul responsabil de poluare!”, s-a auzit din public. La comentariul făcut sub formă de glumă din partea celor prezenți, Iacob Chișărău a aruncat un zâmbet vinovat, după care a intrat în sala de discuții.

După încheierea întâlnirii, acesta a așteptat în Primărie o bună perioadă de timp, până când cei din fața administrației locale au plecat spre Reșița, după care a ieșit și și-a continuat liniștit drumul spre casă.

tmc 640