Iacob Chișărău încearcă să fenteze legea

În luna mai se împlinește deja un an de la tragicul accident care a avut loc la Pădureni, în județul Timiș, atunci când trei tineri din Reșița și-au pierdut viața, din cauza inconștienței manifestate la volan de consilierul județean Iacob Chișărău. Acesta se grăbea să ajungă la cheful fiicei sale și a călcat pe cadavre să ajungă în timp util.

Tragica zi de 6 mai se apropie cu pași repezi, însă alesul județean Iacob Chișărău nu a ajuns încă în instanță cu un proces pe rol. Cel puțin în acest caz, pentru că dosarul „mită la Curtea de Apel” este deja pe masa judecătorilor. Singura măsură pe care au luat-o procurorii în cazul accidentului de la Pădureni se referă la instalarea sechestrului pe toată averea deținută de alesul județean. „În această etapă, se analizează expertizele depuse la dosar. Este greu de lansat un termen la care dosarul ajunge pe masa judecătorilor”, a spus Camelia Miculescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara. Pe lângă expertiza criminalistică, ce se face în astfel de situații, avocații lui Iacob Chișărău au cerut și o expertiză medico-legală.

Odată cu aceasta, apărarea directorului de la Moldomin intenționează să demonstreze faptul că acesta a fost foarte bolnav înainte, în timpul și după producerea accidentului de la Pădureni. Dacă expertiza criminalistică îl incriminează pe inculpat, cea medico-legală se pare că ar demonstra tocmai ce încarcă să facă avocații săi, lucru ce nu poate fi tolerat de familiile victimelor. „Noi am contestat expertiza depusă la dosar și le-am precizat procurorilor cu ce anume nu suntem de acord”, a spus Vlad Hosu, avocatul familiilor victimelor.

Cum s-a petrecut accidentul
Accidentul de la Pădureni a avut loc pe data de 06 mai a anului 2011. Atunci, directorul Moldomin, Iacob Chișărău, a intrat pe contrasens și a omorât trei studenți reșițeni, care se întorceau acasă de la studii, din Timișoara.

Comments

  1. Chung Norris says:

    Nimic nou. Doar oamenii lui Frunzaverde. Ei ne omoara, cu masina, cu bataia, prin infometare si alte metode.
    Votati Frunzaverde!
    PS ….Si neaparat inca un mandat de consilier judetean pentru Chisarau!