I s-a propus să cânte pe țuică și vin!

Un tânăr interpret de muzică populară din Bocșa îl acuză pe impresarul său că l-ar fi lăsat fără câteva sute de euro. În schimb, susține că i s-ar fi oferit mai multe produse tradiționale, precum țuică sau vin.

Muzica de petrecere a fost sâmburele unei neînțelegeri de proporții. Asta după ce interpretul Ionuț Pârlițeanu, originar din Bocșa, a dat sfoară-n țară și a povestit cum impresarul său a profitat de pe urma talentului cu care a fost înzestrat. Deși cărășenii nu au prea auzit de numele bocșeanului, acesta este destul de cunoscut în rândul locuitorilor din orașul său natal. Evenimentele mondene îl au, de cele mai multe ori, protagonist pe tânărul solist.

Ionuț spune că a avut o copilărie grea, iar pasiunea pentru muzică i-a adus doar necazuri în familie, întrucât tatăl său îl bătea, astfel că a fost nevoit să renunțe la școala de profil muzical pe care a început-o.

„Agățat” pe Facebook
În luna aprilie a acestui an, tânărul solist din Bocșa a fost abordat pe o rețea de socializare de impresarul Daniel Sână, care are în custodie o serie de interpreți cunoscuți din România. Acesta a dorit să facă din Ionuț o stea a muzicii de petrecere. Lucrurile însă nu au fost tocmai roz în relația lor, iar afacerea s-a încheiat în tabloide.

ionut
Ionuț Pârlițeanu

Anul trecut de Paște, Daniel Sână m-a abordat pe Facebook și m-a întrebat dacă sunt impresariat de cineva și i-am spus că nu, și el s-a oferit să mă ajute. Eu, neștiind cine este, l-am întrebat cu ce se ocupă. El mi-a spus că impresariază mai mulți artiști de muzică populară și de petrecere. Am acceptat oferta, eu urmând a-i oferi un comision de 25 la sută. El a trimis contractul prin poștă, l-am semnat, l-am trimis înapoi și după câteva luni acesta a plusat comisionul la 50 la sută”, a declarat revoltat tânărul solist.

L-a amenințat că îl ia cu duba

Aflat în fața primului eveniment sub comanda impresarului, lui Ionuț i s-a propus să cânte în schimbul unor cantități însemnate de băuturi alcoolice, dar a refuzat. Solistul din Bocșa a decis să rupă contractul, însă Daniel i-ar fi cerut despăgubiri. În plus, l-a și amenințat.

După ce mi-am dat seama ce fel de persoană este, m-am hotărât să rupem contractul, însă acesta a refuzat, folosindu-se de numele meu și, plus de asta, mi-a cerut bani pentru a rupe contractul. Am făcut și o plângere la poliție împotriva lui, deoarece acesta m-a amenințat că trimite o dubă după mine”, a declarat Ionuț Pârlițeanu pentru www.expressdebanat.ro

Cum se apără impresarul

Contactat telefonic, Daniel Sână a ținut să clarifice scandalul care durează de câteva luni bune.

sana_ok
Daniel Sână

Acesta a mai apelat la diverse ziare de scandal unde a făcut câteva declarații și, dacă va continua așa, îl voi acționa în judecată. Bineînţeles, voi apela și ziarele la care el a apelat pentru a-mi păta imaginea. Eu vă spun doar că am vrut cu adevărat să îl ajut. Știu că acesta a spus că l-am trimis să cânte pe țuică și vin, eu nu am avut niciun spectacol cu el. Este o minciună și vă spun că el nu este profitabil (…) Pentru mine Ionuț Pârlițeanu nu mai există!”, a declarat impresarul din Dej pentru Express de Banat.