„Fapte, nu vorbe”, la Acces Direct!

explo 1000x200

Cea mai recentă piesă a reșițenilor din trupa Phaser, melodia Fapte, nu vorbe, face furori la radiourile din România și de ceva timp chiar și pe micile ecrane. Single-ul a fost coloană sonoră în emisiunea Acces Direct, pentru a pune în valoare telenovela anului dintre Bianca, fostă Drăgușanu, și soțul ei, Victor Slav.

Înființată în 2007, trupa a trecut prin diverse schimbări, însă în ciuda acestora ascensiunea s-a văzut de la un concert la altul și rezultatele nu au întârziat să apară, reșițenii fiind invitați la numeroase concerte și festivaluri cu renume din România. Cea mai celebră manifestare artistică la care au luat parte este festivalul Peninsula, ce se organizează din anul 2003 în municipiul Târgu Mureș.

Cu siguranță, festivalul de la Peninsula este cel mai mare eveniment la care noi am cântat, exceptând, binențeles, Eurovision, unde se știe că se înscriu o serie de artiști consacrați din România. Fiecare eveniment la care cântăm este tratat cu cea mai mare seriozitate și are o importanță anume”, a declarat Carina Dumitru, solista formației, pentru Express de Banat.

De la Fluturelu’ la Acces Direct

Pentru reșițeni, trupa Phaser era cunoscută ca fiind cea din barul Fluturelu’, locație unde cântau adesea. Însă timpul i-a făcut să devină cunoscuți la nivel național și să fie invitați în emisiuni îndrăgite de toată țara. Astfel, prezenți în urmă cu aproximativ două săptămâni în platoul emisiunii reșițenilor de la Neața cu Răzvan și Dani, membrii trupei Phaser au cântat piesa „Fapte, nu vorbe”, ultima de pe lista compozițiilor formației.  Se pare că a prins la public, dar nu numai, piesa fiind rapid folosită și în alte emisiuni, ca sound. Trustul Intact Media Group, de exemplu, a scos în evidență telenovela anului în România, Bianca – Slav, folosind acordurile reșițenilor.

Și noi am rămas surprinși când am auzit acest lucru. Eram la repetiții când am primit această veste. Cu siguranță prezența noastră în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani a avut un impact și, binențeles, mesajul piesei noastre se potrivea la fix cu subiectul acelui montaj”, a mai declarat solista trupei pentru www.expressdebanat.ro.

video amator

banner 970 x 250