A venit să-și înmormânteze fiica, în schimb a fost obligată la autoizolare

O mamă revenită din Italia nu poate să-și jelească fiica decedată, din cauză că la vamă s-a comis o greșeală. Autoritățile județene cunosc acest caz și s-au deplasat la Domașnea pentru clarificări.

Femeia a revenit în țară la aflarea veștii privind moartea tragică a fiicei de numai 38 de ani, de cancer, însă în loc să o jelească, a pierdut ore bune cu lămuriri privind autoizolarea la domiciliu. Cum ar putea sta autoizolată când trebuie să o conducă pe fiica ei pe ultimul drum.

Am aflat de la secretarul comunei Domașnea că s-a făcut o greșeală la Vamă unde autoritățile au plasat-o pe femeia din Veneto în carantină, obligând-o la izolare la domiciliu, însă femeia a demonstrat cu actele de la lucru că este domiciliată în Udine, astfel că reprezentanții DSP Caraș-Severin s-au deplasat la Domașnea pentru a corecta această neconcordanță a adresei de domiciliu din Italia.

Înmormântarea va fi joi, mama având voie să o conducă pe fiica decedată pe ultimul drum, ne-a specificat secretarul comunei Domașnea, Ion Românu.

Juristul comunei, singurul care ține frâiele Primăriei Domașnea de la suspendarea primarului Petru Lorinț, ne-a precizat că a mai avut un caz în urmă cu două săptămâni, al unei femei care a stat în autoizolare cu soțul și copilul și căreia deja i-au fost prelevate probe cu rezultat negativ şi care acum așteaptă rezultatul de la a doua analiză pentru coronavirus.

FOTO:pressone.ro