Hurduzeu și Popa, de urgență la spital! Veștile sunt dintre cele mai bune!

Liderul Consiliului Județean Caraș-Severin și primarul municipiului Reșița s-au prezentat de urgență la Spitalul Județean din Reșița! Situația e alarmantă și se impun măsuri imediate!

Cei doi s-au întâlnit cu conducerea unității, și cadre medicale din cadrul Secțiilor Chirurgie și ATI căutându-se soluții pentru a se evita închiderea spitalului din cauza pandemiei de VOVID-19. Consiliul Județean Caraș-Severin și-a asumat prin președintele Silviu Hurduzeu răspunderea ca, pe lângă aparatura ce urmează a fi achiziționată pentru Secțiile UPU, ATI și Cardiologie, să asigure și suportul financiar pentru toate nevoile pe care unitatea medicală le are, precum și pentru amenajarea Secției ATI COVID – 19 pe Secția Oftalmologie. 

Nelu Popa a angajat Primăria Reșița în sprijinirea în continuare a spitalului prin furnizarea unor echipamente de protecție și teste. Dar și cu tot ceea ce este necesar pentru a asigura funcționalitatea în perioada pandemiei cu noul coronavirus.

„Totodată, medicii secțiilor ATI și Chirurgie au prezentat o strategie medicală în ceea ce privește trierea și circuitul pacienților diagnosticați pozitiv sau negativ cu COVID-19. Momentul întâlnirii de azi a fost unul benefic Spitalului Județean de Urgență Reșița, constructiv, și având o singură «culoare»: aceea a sănătății comunității din Reșița și Caraș-Severin”, a declarat pentru expressdebanat.ro, managerul spitalului, Alina Stancovici.