Hurduzeu: Problemele mari, urmare a liberalizării tâmpite a pieței de energie făcută de USR!

hurduzeu silviu (3)
untitled design set 970x90 px

Deputatul PSD Silviu Hurduzeu îi mai liniștește pe românii care se tem că vor îngheța în case din cauza exploziei prețului la energie.

„Eu cred că guvernul va reuși să găsească soluții pentru ca efectele crizei energetice să nu fie resimțite atât de drastic de către români. E o situație la nivel european, vom insista pentru discuții cu partenerii de coaliție să reglementăm. Problemele mari au venit ca urmare a liberalizării tâmpite a pieței de energie făcută cu atâta tam-tam acum un an sau doi. USR spunea atunci că liberalizarea va însemna o reducere la prețul la energie, acum tace, a uitat ce spunea. Prin legislație putem ține prețurile sub control măcar o perioadă de timp. Compensarea la un moment dat nu va mai fi suficientă. Noi, la PSD, am găsit această soluție de reglementare a pieței energetice.”, a comentat liderul PSD Caraș-Severin pentru expressdebanat.ro.

Referitor la o posibilă criză alimentară, subiect despre care se dezbate de asemenea intens, mai ales după lunga perioadă de secetă, Hurduzeu nu se așteaptă ca în perioada de iarnă să ducem lipsă de alimente. „Va fi suficient grâu, va fi și ulei, vom și exporta. Prețul la combustibil mă aștept de asemenea să scadă ușor.”, a adăugat parlamentarul de Caraș-Severin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/