Hurduzeu, după ce Dunca a adus mahalaua în Consiliul Județean: Ăsta e comentariu de om normal la cap?! Au început să-l lase nervii!

Romeo Dunca a fost pus la punct astăzi de deputatul Silviu Hurduzeu, care a taxat un nou derapaj de la orice limită a bunului simț al președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, cel care se consideră deștept, bogat și frumos într-un județ plin de proști și de hoți, după propriile-i mărturisiri!

L-a numit „prost” pe consilierul județean Flavius Nedelcea chiar în timpul ședinței. A nuanțat imediat că nu el l-a făcut prost, ci mama lui. A conștientizat că a jignit cum n-a mai făcut-o nimeni vreodată în sala de plen, dar a dat imediat de înțeles că nu-l interesează consecințele, că are destui bani să plătească. Președintele Dunca și-a arătat astfel din nou o față pe care a ținut-o ascunsă în campania electorală. Nu s-a oprit aici. A arătat cu degetul tot felul de hoți pe care i-a identificat el în Consiliul Județean.

Silviu Hurduzeu, fostul președinte CJ, este și el una dintre țintele cuvintelor foarte dure folosite de Romeo Dunca. Poate că și din acest motiv a luat atitudine, săturându-se să tot fie împroșcat cu noroi de un om care depășește deja orice limită a bunului simț și care nu are respect, probabil, pentru nimeni. „Calitatea discuțiilor în cel mai reprezentativ for de la nivelul județului scade de la o ședință la alta. Ultima ședință a fost cu injurii. Pe actualul președinte al Consiliului Județean încep să-l lase nervii, limbajul său este de neacceptat. Am fost și eu președinte de Consiliu Județean, dar nu mi-am permis niciodată să aduc injurii consilierilor județeni. I-aș sugera lui Romeo Dunca să-și ceară scuze pentru jignirea pe care a adus-o tuturor cetățenilor județului, nu doar fostului vicepreședinte Nedelcea. În Parlament, când s-a folosit un astfel de limbaj, PSD a amenințat că, până nu se prezintă scuze, nu se mai prezintă la nicio ședință. Nu știu dacă trebuie să procedeze la fel consilierii județeni, dar e clar că Romeo Dunca i-a jignit pe toți cetățenii județului cu un astfel de comportament.”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin.

Silviu Hurduzeu și-a adus aminte cu această ocazie de cele afirmate de președintele Dunca despre el. „Scria cu trimitere la mine că, în China, oamenii aceștia ar fi fost împușcați. Păi ăsta este un comentariu de om normal, de președinte de Consiliu Județean?!”, a conchis parlamentarul social-democrat.