Hoțul care a spart sediul PNL Caraș-Severin, pasionat de furt

A fost depistat hoțul care a sustras bunuri din clădirea în care își are sediul filiala județeană a Partidului Național Liberal, dar și Organizația Femeilor Liberale din Caraș-Severin.

În urma anchetei de la sediul județean al PNL Caraș-Severin, situat pe Bulevardul Revoluției din Decembrie nr. 18 din Reșița, polițiștii au depistat un bărbat care în acele zile a mai dat două spargeri. La sediul PNL Reșița, în noaptea de 24 spre 25 aprilie, prin forțarea sistemului de închidere a unei uși metalice, bărbatul ar fi pătruns în sediu, de unde ar fi sustras un laptop. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, este anchetat și pentru alte două infracțiuni de furt calificat.

CITEȘTE ȘI: NEWS ALERT. Anchetă la sediul PNL Caraș-Severin! Imobilul a fost spart!

Și în 19 martie, bănuitul ar fi sustras țevi din cupru din incinta unei societăți comerciale din Reșița, creând un prejudiciu în valoare de 800 de lei, iar în 12 aprilie ar fi sustras băuturi alcoolice în valoare de 450 de lei dintr-un magazin din Reșița.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%. Laptopul sustras a fost recuperat și predat părții vătămate.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșii infracțiunii de furt calificat, polițiștii efectuând în continuare cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin.