Spargem gheața la Alba Iulia, visăm în continuare!

CSM Reșița joacă mâine un meci capital la Alba Iulia, cu Unirea, pentru rosso-neri victoria fiind singurul rezultat care i-ar păstra în cărțile promovării.
Un singur punct o separă de primul loc pe echipa antrenată de Leo Doană, numai că între Ripensia și CSM mai sunt interpuse Galda și Sebișul. Practic, pentru a accede în Liga a II-a, rosso-nerii trebuie să bată tot în cele patru etape rămase de jucat, iar cele trei contracandidate să facă fiecare câte un pas greșit. Prima condiție ține doar de Doană și băieții lui, cea de-a doua de soartă. „Noi am pregătit bine meciul de mâine cu Alba Iulia, băieții au arătat că au valoare și împreună sperăm să aducem cele trei puncte acasă. E adevărat, contează și rezultatele celorlalte echipe care se bat pentru promovare, dar în primul rând e important ce facem noi. După cum știți, în acest retur nu am câștigat niciun meci în deplasare. Sperăm să spargem gheața la Alba Iulia și abia apoi vom aștepta pași greșiți ai contracandidatelor. E greu ca fiecare dintre ele să se împiedice, sunt echipe de valoare, însă așteptăm pașii lor greșiți și sperăm ca noi să câștigăm fiecare din aceste patru jocuri”, a declarat antrenorul Leo Doană.
Omul responsabil cu golul, Fabian Himcinschi, a spus la rânsul său că „echipa e pregătită și motivată, conștientă în același timp cât de importante sunt cele trei puncte puse în joc la Alba Iulia”.