NEWS ALERT. Accident mortal în Reșița! Un camion plin cu lemne s-a răsturnat pe drumul spre Secu! UPDATE

Un bărbat și-a pierdut viața, în urmă cu puțin timp, pe drumul spre Secu. Acesta se afla la volanul unui camion care transporta lemne.

Accident mortal pe drumul care duce spre platoul Secu. Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar bărbatul care se afla la volan și-a pierdut viața. Potrivit primelor informații, acesta a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a putea fi scos dintre fiare. Polițiștii se află la fața locului și au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, dar și pentru a identifica victima.

Ora 14.50

Accidentul a fost mult mai grav decât părea la prima vedere. Camionul încărcat cu lemne se îndrepta spre oraș, iar din cauza faptului că circula prea aproape de marginea din dreapta a drumului, acostamentul a cedat. Potrivit primelor date, camionul s-a oprit în râpă după aproximativ 15 metri.

Ora 16.10

Polițiștii cărășeni anunță că șoferul mort în urma accidentului produs astăzi pe drumul spre platoul Secu avea 26 de ani și locuia în comuna Văliug. „Azi, 4 mai a.c., în jurul orei 12.45, pe D.J. 582 B care face legătura între Reșița și barajul Secu, a avut loc un accident rutier. Polițiștii municipiului Reșița – Biroul Rutier s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Văliug, a condus o autoutilitară încărcată cu material lemnos dinspre barajul Secu spre municipiul Reșița. La un moment dat, autoutilitara condusă de bărbat a părăsit carosabilul, răsturnându-se în râul Bârzava, la o diferență de nivel de aproximativ 15 m. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, anunță Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Sursă foto: Arhivă