Hoţii de cai, sechestraţi la Domaşnea!

Doi tineri au fost prinşi în flagrant de crescătorii de animale din Domaşnea în timp ce dădeau o nouă lovitură în gospodăriile lor. Alţi doi au reuşit să fugă!

Pe raza comunei Domaşnea şi a satelor aparţinătoare se fură animale într-o veselie de mai multă vreme. Mai mulţi cai şi vaci au dispărut fără ca oamenii legii să dea de urma hoţilor. Cel puţin aşa s-au plâns păgubiţii. În această seară însă, oamenii din Domaşnea au reuşit să-i prindă în flagrant pe cei care le goleau gospodăriile. „I-am prins în flagrant. Pe doi i-am prins şi doi au fugit. Au fugit cu o altă maşină care îi aştepta în parcare. Sunt de pe la Cetate, din Oltenia. Am găsit vaca în maşină, era încărcată în microbuz când am dat de ei. Au mai furat doi cai. Au venit cu un microbuz înmatriculat în Bulgaria. Sunt doi tineri ăştia pe care i-am prins”, a spus Grigore Galescu, un consilier local din Domaşnea şi, totodată, crescător de animale.

Poliţiştii au ajuns la timp, înainte ca hoţii să fie linşaţi de mulţimea furioasă. Aproape 50 de oameni au ieşit în stradă pentru a le cere socoteală.