Fostul local preferat al maneliștilor le pune reșițenilor viața în pericol!

Arsă în urmă cu doi ani, clădirea în care își avea sediul Restaurantul Valahia se află acum în atenția autorităților locale.

Administrația s-a săturat să se roage de proprietarul clădirii să intre în legalitate, astfel că i-a transmis ultimul avertisment, după care Primăria va da amenzi. Pe lângă punerea în siguranță a clădirii, oficialii locali cer și refacerea fațadei, mai ales că imobilul este amplasat pe Strada Libertății, în apropiere de centrul orașului.

„Proprietarul imobilului a avut ca termen data de 15 octombrie 2014 pentru a transmite, în scris, administraţiei locale un răspuns privind măsurile luate. Întrucât, până la această dată, nu a fost primit un răspuns din partea proprietarului imobilului, administraţia locală a revenit cu o nouă notificare, fiind dat un nou termen, până în 13 noiembrie 2014. În caz contrar, urmează a fi aplicate şi amenzi”, a spus Mihai Stepanescu, primarul orașului Reșița.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631848491062″]

În prezent, clădirea prezintă un real pericol pentru pietonii care se deplasează în zonă şi pentru automobilele care sunt parcate pe trotuar.

Cauza incendiului a fost în 2012 un scurtcircuit electric.

CITEŞTE ŞI: VIDEO/FOTO: Restaurantul Valahia din Reşiţa s-a făcut scrum!