Senator PSD rănit într-un accident de maşină, în drum spre Caransebeş! Remorca unui tractor l-a izbit!

Senatorul Aurel Duruţ a fost rănit într-un accident rutier a cărui vină pare să o poarte şoferul unui tractor cu remorcă care a derapat pe şoseaua udă şi a acroşat maşina parlamentarului de Caraş-Severin. Politicianul este sub îngrijiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.

Poliţiştii cărăşeni au  fost sesizaţi ieri după-amiază, în jurul orei 17:00, să intervină la accidentul produs pe DN 58, la ieşirea din municipiul Reşiţa. În comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin se arată că şoferul în vârstă de 33 ani, care ,,conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, nu a adaptat viteza într-o curbă şi a acroşat cu semiremorca un autoturism care era condus din sensul opus de către D.A., în vârstă de 63 ani”. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a şoferului care s-a dovedit a fi senatorul PSD Aurel Duruţ, căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale la spital şi a rămas internat pentru o serie de intervenţii chirurgicale.

Cercetările poliţiştilor continuă pentru vătămare corporală din culpă.
UPDATE 1 – Potrivit specialiștilor de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, starea de sănătate a senatorului este bună. Aurel Duruț are o coastă ruptă și câteva julituri. “Pacientul se simte bine, însă nu îl externăm încă. Medicii îl mai țin sub supraveghere pentru monitorizarea stării sale de sănătate”, a declarat Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al spitalului, în această dimineață pentru www.expressdebanat.ro.
Citiţi Express de Banat. Vom reveni cu informaţii!