Hoții care au furat unelte în valoare de 10.000 de euro de la o firmă din Timișoara au fost prinși!

Infractorii nu se opresc nici pe timp de pandemie. Trei bărbați au furat unelte folosite în construcții de la o firmă din Timișoara. Bunurile în valoare de 10.000 de euro au fost identificate de polițiști. Al patrulea suspect se află în arest la domiciliu pentru tăinuire.

Patru persoane cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani au fost reținute de polițiștii de la Serviciul de Investigații a Criminalității Economice. Suspecții sunt bănuiți de furt calificat și tăinuire și trei dintre ei se află în arest. În 13 aprilie, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la un tânăr de 27 de ani din Timișoara care a ascuns faptul că a preluat bunuri furate dintr-o societate comercială. Mai multe scule și unelte folosite în construcții au fost sustrase de trei bărbați de la o firmă de pe strada Venus în noaptea dintre 10 și 11 aprilie. În urma investigației organelor legii, hoții au fost prinși și a fost eliberat mandat de percheziție la locuințele lor. Cercetările au condus la ridicarea bunurilor în valoare de nu mai puțin de 10.000 de euro. Bărbatul de 27 de ani care a tăinuit întreaga operațiune este arestat la domiciliu. Ceilalți trei infractori sunt arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă pentru a documenta întreaga activitate infracțională a suspecților și recuperarea întregului prejudiciu.