HC Caraş-Severin a fost eliminată din Cupa României

Echipa pregătită de Aihan Omer şi Gligore Czari a ieşit din lupta pentru cel de-al doilea trofeu ca importanţă în handbalul masculin românesc după primul joc. HC Caraş-Severin a fost eliminată de Bucovina Suceava.

 

Plecată la Baia Mare fără prea mari speranţe, deoarece era aproape sigur faptul că în faza semifinalelor ar fi întâlnit campioana HCM Constanţa, echipa reşiţeană a încheiat la egalitate, 14-14, prima repriză a jocului cu Bucovina Suceava, după ce a avut şi avantaj de trei goluri. După pauză însă, moldovenii s-au dovedit a fi mult mai inspiraţi şi mai dornici de o confruntarea cu campionii de la malul mării. Suceava s-a impus în final cu 28-26 şi i-a trimis pe bănăţeni în vacanţă.

În celelalte meciuri din sferturi s-au înregistrat rezultatele: HCM Constanţa – Potaissa Turda 43-31 (20-13); HC Odorhei – Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu 32-28 (13-14); Ştiinţa Bacău – Poli Timişoara 23-17 (12-10). Astăzi, în semifinale, se întâlnesc: HCM Constanţa – Bucovina Suceava (ora 18); HC Odorhei – Ştiinţa Bacău (ora 20).