Le-au năruit speranţele hunedorenilor

Într-un meci din penultima etapă a Ligii a III-a de fotbal, seria a V-a, CSM Reşiţa a remizat pe teren propriu, 0-0, cu FC Hunedoara, oaspeţii nemaiavând nici măcar şanse matematice de a prinde locul întâi, ocupat de ACS Recaş.

După victoria categorică de la Gloria Arad, elevii lui Leo Doană au făcut un meci bun şi cu a doua clasată, FC Hunedoara. Ambele echipe şi-au creat ocazii de gol, dar rosso-nerii au fost mult mai aproape de toate cele trei puncte puse în joc. Partida din Valea Domanului s-a terminat însă cu o remiză albă, spre nemulţumirea hunedorenilor, care nu-şi puteau explica ambiţia cu care au jucat reşiţenii. Pentru CSM Reşiţa campionatul de încheie cu o deplasare la CS Vladimirescu, vineri, 1 iunie.
„Un rezultat poate nemeritat dacă ţinem cont de faptul că am avut mult mai multe ocazii decât oaspeţii noştri. Una peste alta eu sunt mulţumit de rezultat, FC Hunedoara are jucători cu mulţi ani în Liga a II-a. Am legat două jocuri bune, mai e o etapă şi sper să jucăm la fel de bine, să obţinem un rezultat pe măsură”, a declarat antrenorul Leo Doană.

1000x100 casa brutarului