HC Caraș primește mâine vizita formației Dinamo București!

explo 1000x200

Echipa fanion a județului va primi mâine, începând cu ora 17:00, vizita echipei Dinamo București. Meciul se va disputa în sala polivalentă din oraș și va fi primul meci pe teren propriu al cărășenilor.

Băieții lui Aihan Omer vin după două meciuri disputate în deplasare. În prima etapă reșițenii au dispus în derbiul Banatului de Politehnica Timișoara, scor 22 – 23, iar în etapa a doua, s-au întors înfrânți de la Târgu Jiu, Lignitul trecând de reșițeni cu scorul de 26 – 21.

Antrenorul Aihan Omer a declarat că va aborda meciul cu doar două rezerve: ,,Va fi un meci foarte greu, deoarece suntem ca o mașină pe avarii, infirmeriei i s-au mai adăugat alți doi jucători, este vorba de Rohozneanu și Florin Cuciula. Din punctul meu de vedere, Dinamo are prima șansă, au făcut două meciuri bune, împotriva unor adversari nu foarte ușori, dar noi suntem HC Caraș și vrem să ne respectăm blazonul, deși vom avea doar doi jucători de rezervă și această situație cred că ar trebui să ne dea de gândit.

Bucureștenii vin după o victorie clară, trecând la 6 goluri de adversara handbaliștilor lui Omer din prima etapă, Politehnica Timișoara, scor 31 – 25, iar în prima etapă dinamoviștii au remizat 28 – 28 cu Potaisa Turda.

 

 

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Cristi draga, sa incepem cu sfarsitul…11 goluri diferenta nu este egal cu scorul 31-25! Punctul doi, cand spui ca o echipa a dispus cu 22-23 comiti o grava eroare…Daca CS Caras Severin este echipa fanion al judetului, spune-mi te rog ce alta echipa, “postfanion“ mai are Banatul Montan?

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Ma obligi sa reincarc articolul cu greselile pe care nu am mai vrut sa ti le sesizez….Vezi “meciul va aborda meciul“!

  “Echipa fanion a județului, va primi mâine începând cu ora 17:00,
  vizita echipei Dinamo București. Meciul se va disputa în sala polivalentă
  din oraș și va fi primul meci pe teren propriu al cărășenilor.
  Băieții lui Aihan Omer, vin după două meciuri disputate în deplasare, în prima etapă reșițenii dispunând în derby-ul Banatului de Politehnica Timișoara, scor 22 – 23, iar în etapa a doua, cărășenii s-au întors înfrânți de la Târgu Jiu, Lignitul trecând de reșițeni cu scorul de 26 – 21.
  Antrenorul Aihan Omer a declarat că meciul va aborda meciul cu doar două rezerve:, Va fi un meci foarte greu, deoarece suntem ca o mașină pe avarii,
  infirmeriei i s-au mai adăugat alți doi jucători, este vorba de Rohozneanu și Florin Cuciula. Din punctul meu de vedere Dinamo are prima șansă, au făcut două
  meciuri bune, împotriva unor adversari nu foarte ușori, dar noi suntem HC Caraș, și vrem să ne respectăm blazonul, deși vom avea doar doi jucători de rezervă și această situație cred că ar trebui să ne dea de gândit.” Bucureștenii, vin după o victorie clară, trecând la 11 goluri de adversara handbaliștilor lui Omer din prima etapă, Politehnica Timișoara, scor 31 – 25, iar în prima etapă dinamoviștii au remizat 28 – 28 cu Potaisa Turda.“
  Sunt o vulpe prea batrana sa nu fiu “siret“….