HC Adrian Petrea încheie turul la Făgăraș, cu ultima clasată. „Ne trebuie atitudine și vom învinge!”

Dintr-o echipă cu pretenții la play-off, cel puțin la nivel declarativ, HC Adrian Petrea Reșița a ajuns să se zbată în subsolul clasamentului. Elevii lui Adrian Petrea încep astăzi seria de trei meciuri în deplasare. Primul hop e la Făgăraș, de la ora 18:00.

Echipa reșițeană a plecat încă de ieri spre Făgăraș, pentru meciul cu ultima clasată, în runda care încheie turul sezonului regulat al Ligii Zimbrilor. HC Adrian Petrea Reșița și CSM Făgăraș se reîntâlnesc acum din postura de echipe de prim eșalon, ambele aflate însă în coada clasamentului.

„Va fi un meci foarte dificil, nu plecăm ca și favoriți, chiar dacă suntem cu două poziții înaintea lor în clasament. Ne luptăm pentru cele trei puncte puse în joc, pentru că avem nevoie foarte mare de aceste puncte. La Făgăraș a fost schimbarea de antrenor, a venit Liviu Andrieș, probabil că vor veni cu alt suflu și trebuie să ne luptăm pentru cele trei puncte. Le-am și spus băieților, în momentul în care noi ne păstrăm aceeași formă arătată în ultimele două meciuri, eu zic că echipa din Făgăraș nu ne poate pune probleme. La CSM și cu Poli acasă, au fost două meciuri bune, jucătorii au căpătat încredere și au un moral bun, chiar dacă la București am pierdut și acasă am făcut egal, dar vizavi de joc s-a văzut că au avut atitudine. La Făgăraș asta ne trebuie, atitudine. Se poate obține un rezultat bun. Suntem două echipe aflate la subsolul clasamentului, care luptă pentru puncte și eu cred în continuare că deseară noi vom obține victoria.
În afara lui Dușan Trifkovic, în perioada de recuperare după o entorsă, fiind practic cu piciorul în ghips, toți jucătorii au făcut deplasarea. Tibi Popovici este apt în proporție de 90 la sută de joc, așteptăm acum decizia Comisiei de Disciplină în cazul lui Marius Bahan, dar mai mult ca sigur el nu va juca deseară”, a spus Adrian Petrea.

Partida CSM Făgăraș – HC Adrian Petrea Reșița este programată de la ora 18:00, fiind arbitrată de M. Ghiorghișor (București) și M. State (Buzău). Observator: V. Ciucan (București). Înaintea acestui joc, HC Adrian Petrea este pe locul 12, cu 8 puncte, iar CSM Făgăraș este pe ultimul loc (14), cu 3 puncte.