HC Adrian Petrea face spectacol înaintea startului Ligii Naționale

Prim-divizionara masculină de handbal HC Adrian Petrea Reşiţa a învins în această seară, la Sala Polivalentă, pe Metaloplastika Sabac, cu scorul de 26-22 (12-9). Cu acest prilej, fanii au aflat componența lotului cu care echipa reşiţeană va aborda noul sezon competițional.

Elevii lui Adrian Petrea au evoluat cu dezinvoltură în fața unei echipe importante din Serbia, care s-a aflat în această săptămână într-un mini turneu în Banat, pentru a juca cu cele două prim-divizionare din zonă, SCM Politehnica Timișoara și HC Adrian Petrea Reșița.

Handbaliștii reșițeni au oferit multe momente de spectacol în Sala Polivalentă, la ultimul amical dinaintea startului oficial. Îmbucurător este și curajul mai tinerilor componenți ai lotului echipei reșițene, încrederea pe care antrenorul Adrian Petrea le-o acordă acestora fiind un semn al unui proiect sănătos, care poate supraviețui la Reșița prin implicarea factorilor locali, a mediului privat de afaceri. Echipa a demonstrat că vrea și poate să ofere spectacol. Dacă vrem mai mult decât play-off-ul Ligii Naționale, atunci știm cu toții ce e de făcut.

„Evoluţia din acest meci îmi dă încredere înaintea startului campionatului. Am jucat contra unei echipe experimentate, care a terminat pe locul al doilea în campionatul Serbiei. Noi, în seara asta, am făcut cel mai bun meci amical din perioada de pregătire. De aceea spun că îmi dă încredere pentru startul campionatului și sper, cu aportul publicului, ca miercurea viitoare când vom întâlni Odorheiul, să putem repeta jocul bun făcut cu Metaloplastika. Jucătorii tineri au evoluat fără trac și asta e un lucru foarte bun. Ei își doresc foarte mult să joace și asta le dă speranțe, atunci când într-un meci cu o echipă puternică ei intră fără trac și nu mai au acea frică de a arunca la poartă. Și asta nu poate decât să mă bucure. De asemenea, ne bucurăm noi toți că la un meci amical am avut un public destul de numeros. Asta denotă faptul că fanilor le-a fost dor să ne vadă, le-a fost dor să vadă un handbal de calitate și eu sper că ne-am ridicat la înălțimea așteptărilor. Sperăm să fie în continuare alături de noi și sperăm să nu-i dezamăgim nici pe ei, nici pe partenerii care sunt aproape de noi în cadrul proiectului nostru“, a spus antrenorul Adrian Petrea.

HC Adrian Petrea: Tevzadze, Drăghici, Sămîmţă – Ignat (4 goluri), Vaidasigan (4), Turcu (3), Trifkovic (3), Dospinescu (2), Dragon (2), Starchenko (2), Giotoiu (2), Lojanicic (2), Huta (1), Bahan (1), Rohozneanu, Popovici, Heimbach, Pîrvan.

În prima etapă a sezonului 2016-2017, echipa reșițeană va juca pe teren propriu cu HC Odorhei, pe 31 august.

Foto: Miruna Mihancea