HC Adrian Petrea își prezintă lotul pentru noul sezon

În această după-amiază, de la ora 17, la Sala Polivalentă din Reșița, prim-divizionara masculină HC Adrian Petrea va susține ultima partidă amicală din perioada precompetițională.

Adversara elevilor antrenorului Adrian Petrea va fi formația Metaloplastika Sabac, din Serbia, care se află într-un miniturneu în Banat, pentru a disputa jocuri de verificare cu cele două echipe de Liga Națională din zonă, SCM Politehnica Timișoara și HC Adrian Petrea Reșița. Timișorenii au disputat două meciuri cu Metaloplastika și le-au câștigat pe ambele, cu 32-24, respectiv 28-27. Partida dintre HC Adrian Petrea și Metaloplastika Sabac va fi ultima pe care o vor susține reșițenii înaintea startului oficial. Cu acest prilej, va fi prezentat lotul echipei reșițene, care se pregătește să participe în al doilea sezon consecutiv în Liga Națională.
În această vară, la HC Adrian Petrea au venit Paul Giotoiu (pivot), Emilian Turcu (coordonator de joc), Darius Dragon (extremă dreapta), Miloș Lojanicic (inter dreapta). Au plecat Cristian Lela, Ioan Stan și Robert Rugaci.
În prima etapă a noului sezon, HC Adrian Petrea va juca acasă cu HC Odorhei, pe 31 august.