HC Adrian Petrea a pierdut la Constanța, dar căpitanul Rohozneanu a marcat golul meciului. De la 17 metri!

Nou-promovata în Liga Zimbrilor, dar având în componență handbaliști experimentați, HC Dobrogea Sud Constanța a învins aseară pe HC Adrian Petrea Reșița, cu scorul de 30-22, în etapa a treia a actualului sezon.

Handbaliștii reșițeni nu au condus decât în debutul meciului, dar dobrogenii au preluat inițiativa și s-au distanțat tot mai mult pe tabela de marcaj. La pauză, aceștia conduceau cu nouă goluri diferență, 18-9.
Partea secundă a fost începută mai bine de elevii lui Adrian Petrea, însă diferența de scor era deja mult prea mare. Spre final, HC Dobrogea Sud a ajuns să aibă un avans de zece goluri, dar s-a încheiat 30-22, cu un ultim gol marcat de coordonatorul de joc Mihai Rohozneanu din preajma propriului semicerc. Căpitanul echipei reșițene a mai reușit în repriza a doua o aruncare surprinzătoare, cu podeaua, de la 17 metri. A fost reușita meciului! În partida de la Constanța am consemnat și debutul oficial al lui Darius Dragon, tânăra extremă dreapta transferată în această vară de la CSM București. Handbalistul originar din Sânnicolau Mare a și înscris un gol din aruncare de la 7 metri.

HC Adrian Petrea a revenit la Reșița și se pregătește acum pentru întâlnirea de sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 16, cu Dunărea Călărași.

HC Adrian Petrea în meciul de la Constanța: Tevzadze, Sămînță – Trifkovic (6 goluri), Rohozneanu (4), Turcu (3), Giotoiu (2), Bahan (2), Popovici (1), Pârvan (1), Dospinescu (1), Starchenko (1), Dragon (1), Vaidasigan, Pîrîianu, Ignat, Huta.
După trei etape din actualul sezon al Ligii Zimbrilor, echipa reșițeană a acumulat trei puncte (din victoria cu CSU Suceava).