Haştag de vânzare la Caransebeş!

Ziaristul şi scriitorul Grigore Cartianu își lansează la Caransebeș noua sa carte, „600.000” – povestea fenomenului #Rezist.

Acțiunea va avea loc în sala „1 Decembrie 1918” a Primăriei Caransebeș, duminică, 10 decembrie, de la ora 16. Este cea de-a IX-a carte publicată de Grigore Cartianu, iar subtitlul lucrării este edificator: „Fenomenul #Rezist. Povestea celei mai ample rezistențe civice din istoria României”.

„Volumul este o carte-manifest, în care se vor regăsi cei 600.000 de protestatari din duminica istorică de 5 februarie 2017, dar și toți cei care, într-un fel sau altul, s-au opus odioasei Ordonanțe 13 și jihadului anti-justiție. «600.000» este un pamflet usturător la adresa celor care, prin ordonanțe de urgență și legi ticăloase, încearcă să impună tirania hoției. «600.000» este un elogiu adus celor peste 600.000 de români care au înfruntat gerul iernii pentru a-și salva justiția și țara. «600.000» este cartea luptei noastre continue pentru o țară normală, cu justiție puternică și dreaptă, nesupusă politic”, spune autorul, Grigore Cartianu.

Cartea a fost lansată inițial la Târgul de carte Gaudeamus de la București, iar în această perioadă Grigore Cartianu parcurge un turneu național de trei săptămâni prin Ardeal, Banat, Oltenia și Muntenia. Lansarea va cuprinde o prezentare făcută de Grigore Cartianu, un dialog cu publicul și o sesiune de autografe. Autorul va semna autografe pe toate cărțile sale, care pot fi procurate la fața locului. Intrarea este liberă.

Sursă foto: InfoOradea.ro