UPDATE 3. Incendiu violent pe un bulevard din Timișoara! Un om a murit carbonizat! [FOTO/VIDEO]

Ziua a început cu o tragedie la Timișoara. Un incendiu devastator a luat o viață și a distrus mai multe imobile. Flăcările s-au extins pe mii de metri pătrați.

Adevărată desfășurare de forțe, în această dimineață, pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timișoara. La primele ore ale dimineții s-a dat alarma după ce un incendiu violent a cuprins sediile mai multor societăți comerciale.

„La locul intervenției intervin 11 autospeciale de stingere cu apă și spumă, aproximativ 40 de subofițeri și 7 ofițeri. Incendiul se manifesta la două imobile spațiu comercial și construcții din termopan (tip bazar)”, informează Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș.

YouTube video

Pompierii acționează de câteva ore, având în vedere că flăcările se manifestau pe o suprafață mare de circa 3.000 de metri pătrați. Din nefericire, o persoană și-a pierdut viața, trupul său fiind găsit carbonizat. Deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Ora 11.00

Și la această oră se acționează pentru stingerea flăcărilor. În acest moment, incendiul este localizat și se intervine cu 6 autospeciale de stingere, pentru lichidarea acestuia.

Ora 12.00

Deocamdată, nu se cunoaște identitatea persoanei decedate. Criminaliștii încă fac cercetări la fața locului. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ora 13.30

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 12.30, după aproximativ 8 ore de luptă cu flăcările. Pompierii militari se află în continuare la fața locului pentru a elimina orice pericol care ar putea interveni.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157690164266404″]

tmc 640