Harta județului rămâne roșie! La Cotroceni, românii găsesc acum doar ură, dezbinare, deznădejde și un om care nu iubește România!

Deputatul Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin, caracterizează în termeni duri mandatul de președinte al lui Klaus Iohannis și anticipează o victorie categorică a Vioricăi Dăncilă în județ!

Rezultatul deloc favorabil de la alegerile europarlamentare și căderea Guvernului Dăncilă nu sunt motive de îngrijorare pentru liderii social-democrați din Caraș-Severin, aceștia fiind convinși că PSD va câștiga în mai toate localitățile la prezidențiale, așa cum s-a întâmplat la parlamentarele din 2016. „În ultimii cinci ani, de câte ori s-au uitat românii către poarta Cotroceniului și au găsit speranță, au găsit nădejde, au găsit înțelegere, au găsit sprijin!? Niciodată! Spre poarta Cotroceniului când se uită, românii văd ură, dezbinare, deznădejde, un om care nu iubește România, un om care nu face tot ce îi stă în putință să meargă să reprezinte România demn, nu doar autoritar, ci și cu fermitate ca să câștige lucruri pentru români. Asta este treaba președintelui! Dacă stăm să ne gândim care au fost realizările președintelui actual, răspunsul este nimic!”, spune Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin.

Șefa social-democraților cărășeni e absolut sigură că Viorica Dăncilă va intra în turul doi al alegerilor prezindențiale, alături de Klaus Iohannis, în ciuda faptului că mai multe sondaje de opinie îi dau candidatului PSD șanse reduse. „Noi le-am livrat românilor ceea ce era nevoie, nu am răspuns românilor cu aroganță, nu am răspuns cu un tupeu cât se poate de deranjant, ci pur și simplu am răspuns cu nădejde, cu o mână întinsă, cu sprijin. Nu poți să te consideri un mic împărat, să locuiești undeva în locul tău fermecat, să fii tot timpul absent, să nu fii niciodată acolo când sunt probleme sau pur și simplu să vii să dai vina mereu pe alții și tu, niciodată, să nu-ți asumi vreo responsabilitate. Viorica Dăncilă este un om implicat, un om muncitor, un om care dacă face ceva vine să și verifice ce se întâmplă cu ce a făcut, un om care ne cere performanță, un om care solicită clar de la noi să facem lucrurile pentru oameni, să vorbim cât se poate de mult cu oamenii”, a mai declarat Luminița Jivan. 

Filiala pe care o conduce nu a primit un anumit target pe care să-l atingă la alegerile prezidențiale, dar obiectivul e clar: câștigarea alegerilor în Caraș-Severin!