Novăcescu a intrat în Pro România!

untitled design set 970x90 px

Toni Novăcescu ar putea intra din nou în competiție pentru fotoliul de primar al orașului Moldova Nouă, de data aceasta, sub sigla Pro România!

Coordonatorul Pro România în Caraș-Severin, Sorin Simescu, a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Moldova Nouă, numele celor care conduc cea mai mare filială a partidului din Clisura Dunării. Deoarece alegerile locale din 2020 se apropie cu pași repezi, reprezentanții cărășeni ai partidului condus de Victor Ponta nu pierd timpul de pomană, ci caută să-și consolideze o echipă cât mai puternică, o echipă capabilă să câștige șefia cât mai multor administrații publice locale. Organizația Pro România Moldova Nouă a fost constituită în mod oficial, responsabilitățile fiind împărțite după cum urmează:

– Dorin Praja: președintele Organizației Pro România Moldova Nouă;

– Toni Novăcescu: vicepreședintele Organizației Pro România Moldova Nouă și coordonator zonal;

– Miomir Matici: secretar în cadrul Organizației Pro România Moldova Nouă.

În prezent, pe lângă orașul Moldova Nouă, Pro România numără alte două organizații constituite în Clisura Dunării. Este vorba despre Organizația Pro România de la Pojejena, condusă de Adrian Tuculescu, și cea de la Coronini, reprezentată de Ionuț Raica. Lucrurile însă nu se opresc aici, după cum a explicat Simescu, săptămâna aceasta, cel târziu până la sfârșitul lunii octombrie, urmând să fie anunțate alte mișcări ale Pro România vizând comunele Berzasca, Gârnic și Socol.

„Avem nuclee peste tot, dar încă sunt discuții pentru că o să vrem ca Pro România, la alegerile locale, să aibă candidați cu liste complete și candidați de primari în fiecare localitate. Încă suntem în discuții cu privire la identificarea candidaților pentru primărie, candidați care trebuie deja cunoscuți pentru că nu mai e mult până la alegerile locale. Unii stau încă în dubii. Unii vor să-și asume, alții nu. Din cauza aceasta nu am reușit să concretizăm lucrurile și în celelalte trei-patru localități. Dar avem nuclee și organizații cu coordonatori numiți de noi. Sunt în toate localitățile de pe Clisură și, de fapt, în toate localitățile județului”, a ţinut să sublinieze Sorin Simescu.

Cu privire la numărul de membri ai organizațiilor deja constituite în Clisură, cea de la Moldova Nouă conduce detașat (96 de membri cu adeziuni semnate), urmată fiind de cea de la Pojejena (40 de membri) și Coronini (34 de membri). „La nivel de județ avem în jur de 1.400 de membri cu adeziunii semnate”, a concluzionat Sorin Simescu, coordonator Pro România în Caraș-Severin, pentru expressdebanat.ro.