Harpa – liantul zeităților cu pământescul, din nou la Bocșa!

Primăria Orașului Bocșa și Consiliul Local Bocșa organizează, și anul acesta, concertul de harpă din ciclul „Buna Vestire – Muzica zeilor, bucuria pământenilor!”, un eveniment ajuns la cea de a VII-a ediție. Momentul muzical, de-a dreptul încântător, va fi găzduit, la fel ca-n anii trecuți, de Casa de Cultură Bocșa, sâmbătă, 23 martie, începând cu ora 17.

Pornind de la promovarea unuia dintre cele mai vechi instrumente muzicale din lume, elementul care înlătură frontierele dintre cer și pământ, harpa a-nceput să devină, în cadrul evenimentului cultural „Muzica zeilor, bucuria pământenilor!”, un brand bocșean care, an de an, atrage un număr tot mai mare de iubitori și prieteni ai muzicii naționale sau internaționale.

Printre artiștii meniți să-i fie alături harpistei Rozalia Pataki pe scena Casei Orășenești de Cultură Bocșa, reîntregind astfel regalul muzical al unei seri formidabile, se pot aminti:
– prof. Remus Hosz (la pian);
– dr. Romeo Dumitrescu (la vioară);
– prof.drd. Cristian Roșoagă (la orgă);
– prof. Eduard Ailenei (la contrabas).

Organizatorii evenimentului garantează un ambient plăcut, asezonat cu muzică multă și de bună calitate, toate din suflet, pentru suflet!

Eveniment cu intrare liberă.