Handbalul rămâne sportul-rege în Reșița!

CSM Reșița a câștigat primul meci oficial disputat în fața propriilor susținători, 35-29 (15-13), cu HCM Sighișoara.

Rosso-nerii se află la început de drum, dar chiar și așa alături de ei au venit mai mulți fani decât se află de obicei în Valea Domanului, la meciurile de fotbal, ceea ce demonstrează încă o dată că sportul cu mingea mică a devenit preferatul reșițenilor. În fața unei asistențe numeroase, CSM Reșița a început foarte bine jocul, emoții mai intense fiind trăite doar spre mijlocul primei reprize, când oaspeții reușiseră să egaleze la 11. Lucrurile au intrat însă imediat în normal, elevii lui Marcel Vulpe plecând la vestiare cu un avantaj de două goluri.

În partea secundă, handbaliștii reșițeni au controlat fără probleme jocul, la final publicul numeros aplaudând în picioare o victorie meritată și dădătoare de speranțe, speranțe pentru un parcurs bun, care să oblige la mai mult, la obiective mai îndrăznețe pentru sezoanele viitoare.

„Băieții de la HCM Sighișoara ne-au pus probleme la început de joc, dar pe parcurs ne-am moblizat, am luat conducerea, după care am simțit o energie de la public și a fost mai bine repriza a doua. Vreau să mulțumesc suporterilor și îi așteptăm în continuare în număr cât mai mare să ne susțină și promitem să nu-i dezamăgim”, a declarat Raul Heimbach la finele partidei.