Patru filme noi-nouțe și o zi cu bilete la super ofertă! VEZI AICI ce surprize au pregătit cinematografele cărășene!

explo 1000x200

Pe lângă cele patru premiere ale săptămânii, inclusiv un blockbuster, cinematografele cărășene mai pregătesc o surpriză. Joi, 5 octombrie, de Ziua Mondială a Educației, spectatorii vor putea viziona filmele din program la un preț special.

Săptămâna aceasta, ziua de joi va fi una cu totul specială. Având în vedere că 5 octombrie este Ziua Mondială a Educației, SC Marcom Fantastic SRL, firma care aduce filmele în cinematografele cărășene, împreună cu Primăria și Consiliul Local Reșița, Primăria Caransebeș și Casa de Cultură „George Suru” Caransebeș oferă un preț special spectatorilor: filme al căror bilet va costa 15 lei/2 persoane și animații pentru care doritorii vor plăti 5 lei.

Săptămâna aceasta cinematografele cărășene includ în program blockbusterul „Vânătorul de recompense 2049/Blade Runner 2049” în variantă 3D. La mai bine de 30 de ani după evenimentele din primul film (1982), un nou vânător de recompense, ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) K (Ryan Gosling) descoperă un secret de mult timp îngropat care are potențialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate. Descoperirea lui K îl determină să demareze o anchetă cu scopul de a-l găsi pe Rick Deckard (Harrison Ford), fost vânător de recompense, care a fost dat dispărut în urmă cu 30 de ani.

YouTube video

În această săptămână, o producție românească plină de sensibilitate va fi difuzată la Reșița și Caransebeș. Este vorba despre „Octav”, un film în regia lui Sergiu Ioan Celebidachi, avându-i ca protagoniști, printre alții, pe Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Dana Rogoz și Andi Vasluianu. Când un bătrân se întoarce după câteva decenii la casa familiei sale, apariția iubirii din copilărie îl face să retrăiască momente din tinerețea sa care i-au schimbat cursul vieții.

YouTube video

„Cum să faci ca s-o desfaci?/Home Again” este o comedie despre viață, familie și relații. La scurt timp după ce se desparte de soțul său, viața unei mame din Los Angeles capătă o turnură neașteptată în momentul în care acceptă ca trei tineri să se mute la ea. Visul frumos se încheie brusc atunci când soțul său se decide să reia vechea relație.

YouTube video

La finalul acestei săptămâni, cei mici vor putea viziona o animație nouă, „Familia Monstrulescu/Happy Family” în variantă 3D și dublată în limba română. În ciuda titlului, familia din acest film este departe de a fi fericită. Pentru a îmbunătăți starea, mama Emma plănuiește o petrecere în oraș, însă totul se încheie cât se poate de prost după ce o vrăjitoare îi blestemă și îi transformă în monștri.

YouTube video

Spectatorii din Reșița vor putea (re)vedea joi filmul care a avut premiera la mijlocul lunii septembrie. Este vorba despre drama romantică „Febra lalelelor/Tulip Fever”, a cărei acțiune se petrece în Amsterdamul secolului al XVII-lea. Sophia, o fată orfană, este forțată să se mărite cu un comerciant bogat și puternic, Cornelis Sandvoort, un „sacrificiu” care o scapă însă de sărăcie. După ce soțul ei comandă un portret, între Sophia și tânărul pictor angajat, Jan Van Loos, începe o aventură pasională. Deciși să înfrunte orice pentru a rămâne împreună, cei doi intră pe piața lalelelor, în speranța că vor câștiga suficient pentru a-și cumpăra libertatea. Din distribuția filmului fac parte și 3 actori de Oscar: Judi Dench, Alicia Vikander (Sophia) și Christoph Waltz (Cornelis Sandvoort).

YouTube video

Cei care au ratat săptămâna trecută filmul „Linia morții/Flatliners” îl pot revedea la Cinema Dacia miercuri și joi. Cinci studenți la medicină se joacă la limita vieții cu moartea. Mai exact, se supun unei proceduri prin care își opresc inima, încercând să descopere ce e dincolo de bariera morții. Treptat, coșmarurile din trecut revin în viețile lor, iar experiențele negative pe care le-au trăit devin reale.

YouTube video

Doar joi, micuții din Reșița pot (re)vedea animația 3D „Lego ninjago: Filmul/ Lego Ninjago Movie” dublată în limba română. Șase ninja tineri, Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane și Nya au sarcina de a-și proteja insula, numită Ninjago. Tatăl lui Lloyd este cea mai rea creatură, pe care toți locuitorii din Ninjago o urăsc pentru atacurile frecvente asupra insulei în încercarea sa de a cuceri teritoriul. Cea mai mare bătălie se dă chiar de ziua lui Lloyd.

YouTube video

La Caransebeș, joi, de Ziua Mondială a Educației, micii spectatori pot viziona animația 3D „Goana după alune 2/The Nut Job 2: Nutty by nature”, dublată în limba română. Veverița Surly și prietenii ei Buddy, Andie și Precious află că primarul orașului Oakton vrea să construiască un mare parc de distracții și să distrugă astfel colțul de natură din centrul orașului. Surly și prietenii lui trebuie să ia măsuri rapide pentru a-și salva căminul.

YouTube video

Tot joi, Cinema Luna din Caransebeș va difuza și animația 3D „Fantastica aventură din Oz/Fantastic Journey to Oz”. Povestea are la bază personajele deja celebre – Leul, Omul de Tinichea și Sperietoarea – însă lipsește Dorothy. Locul ei va fi luat de nepoata sa care găsește din întâmplare pantofii fermecați. Îi folosește, iar aceștia o vor trimite în Oz într-un moment în care locuitorii de acolo au nevoie de salvare.

YouTube video

În ceea ce-i privește pe adulți, aceștia pot revedea joi la Caransebeș două filme pline de acțiune. Este vorba despre premierele săptămânilor trecute, „Asasin american/American Assassin” și „Kingsman: Cercul de aur/Kingman: The Golden Circle”.

„Asasin american/American Assassin” este o acțiune americană axată pe două direcții: pierdere și răzbunare. Mitch, un tânăr de 23 de ani, și-a pierdut părinții într-un accident de mașină pe vremea când avea 14 ani. Prietena lui este ucisă într-un atac terorist la scurt timp după ce se logodiseră. Este decis să se răzbune, iar ocazia perfectă se ivește odată cu înrolarea de directorul adjunct al CIA, Irene Kennedy. Mitch este antrenat de veteranul de război Stan Hurley. Împreună vor cerceta ulterior mai multe cazuri de atacuri aparent întâmplătoare comise împotriva militarilor și civililor. Descoperirea unui element comun al acestor atacuri îi duce spre o misiune comună cu un agent turc în încercarea de a opri o intenție operativă misterioasă de a începe un război mondial în Orientul Mijlociu.

YouTube video

„Kingsman: Cercul de aur/Kingsman: The Golden Circle” este o acțiune plină de întâmplări amuzante. Când sediul organizației secrete Kingsman este distrus, iar lumea devine ostatică, aventura îi duce pe membrii organizației spre o altă organizație de spioni din SUA numită Statesman, care a fost înființată odată cu Kingsman. Cele două organizații vor avea de înfruntat un dușman comun nemilos.

YouTube video

Exceptând ziua de joi, atunci când biletele vor avea prețuri speciale (afișate mai jos, în cadrul programului), în restul săptămânii prețul unui bilet va fi de 15 lei, iar pentru blockbusterul 3D „Vânătorul de recompense 2049/Blade Runner 2049” – 20 de lei.

CONCURS! Rămâi cu ochii pe Express de Banat! Astăzi extragem câștigătorii celor 43 de bilete pentru filmele acestei săptămâni!

Dar concursul continuă! Așa că dă LIKE paginii noastre de Facebook Express de Banat (dacă nu ai făcut-o până acum). Punem din nou la bătaie zeci de bilete gratuite la cele mai noi filme difuzate de Cinema Dacia Reșița și Cinema Luna Caransebeș săptămâna viitoare. Concursul va fi lansat marți pe pagina noastră de Facebook.

MIERCURI, 4 octombrie

Ora 18.00 – Linia morții/Flatliners
Ora 20.00 – Cum să faci ca s-o desfaci?/Home Again (avanpremieră)

JOI, 5 octombrie – Ziua Mondială a Educației

Ora 10.00 – Octav (avanpremieră) – tarif 15 lei/2 persoane
Ora 12.00 – Lego ninjago: Filmul 3D/Lego Ninjago Movie 3D (dublat în limba română) – tarif 15 lei/2 persoane
Ora 14.00 – Febra lalelelor/Tulip Fever – tarif 15 lei/2 persoane
Ora 16.00 – Octav (avanpremieră) – tarif 15 lei/2 persoane
Ora 18.00 – Linia morții/Flatliners – tarif 15 lei/2 persoane
Ora 20.00 – Cum să faci ca s-o desfaci?/Home Again (avanpremieră) – tarif 15 lei/2 persoane

VINERI, 6 octombrie

Ora 16.00 – Vânătorul de recompense 2049 3D/Blade Runner 2049 3D – BLOCKBUSTER (premieră)
Ora 19.00 – Cum să faci ca s-o desfaci?/Home Again (premieră)
Ora 21.00 – Vânătorul de recompense 2049 3D/Blade Runner 2049 3D – BLOCKBUSTER (premieră)

SÂMBĂTĂ, 7 octombrie

Ora 10.00 – Familia Monstrulescu 3D/Happy Family 3D (dublat în limba română)
Ora 12.00 – Familia Monstrulescu 3D/Happy Family 3D (dublat în limba română)
Ora 14.00 – Octav
Ora 16.00 – Vânătorul de recompense 2049 3D/Blade Runner 2049 3D – BLOCKBUSTER
Ora 19.00 – Cum să faci ca s-o desfaci?/Home Again
Ora 21.00 – Vânătorul de recompense 2049 3D/Blade Runner 2049 3D – BLOCKBUSTER

DUMINICĂ, 8 octombrie

Ora 10.00 – Familia Monstrulescu 3D/Happy Family 3D (dublat în limba română)
Ora 12.00 – Familia Monstrulescu 3D/Happy Family 3D (dublat în limba română)
Ora 14.00 – Octav
Ora 16.00 – Vânătorul de recompense 2049 3D/Blade Runner 2049 3D – BLOCKBUSTER
Ora 19.00 – Cum să faci ca s-o desfaci?/Home Again
Ora 21.00 – Vânătorul de recompense 2049 3D/Blade Runner 2049 3D – BLOCKBUSTER

JOI, 5 octombrie – Ziua Mondială a Educației

Ora 12.00 – Octav (avanpremieră) – tarif 15 lei/2 persoane
Ora 14.00 – Goana după alune 2 3D/The Nut Job 2: Nutty By Nature 3D (dublat în limba română) – tarif 5 lei/persoană
Ora 16.00 – Fantastica aventură din Oz 3D/Fantastic Journey to Oz 3D (dublat în limba română) – tarif 5 lei/persoană
Ora 19.00 – Asasin american/American Assassin – tarif 15 lei/2 persoane
Ora 21.00 – Kingsman: Cercul de aur/Kingsman: The Golden Circle – tarif 15 lei/2 persoane

VINERI, 6 octombrie

Ora 16.00 – Vânătorul de recompense 2049 3D/Blade Runner 2049 3D – BLOCKBUSTER (premieră)
Ora 19.00 – Cum să faci ca s-o desfaci?/Home Again (premieră)
Ora 21.00 – Vânătorul de recompense 2049 3D/Blade Runner 2049 3D – BLOCKBUSTER (premieră)

SÂMBĂTĂ, 7 octombrie

Ora 10.00 – Familia Monstrulescu 3D/Happy Family 3D (dublat în limba română)
Ora 12.00 – Familia Monstrulescu 3D/Happy Family 3D (dublat în limba română)
Ora 14.00 – Octav
Ora 16.00 – Vânătorul de recompense 2049 3D/Blade Runner 2049 3D – BLOCKBUSTER
Ora 19.00 – Cum să faci ca s-o desfaci?/Home Again
Ora 21.00 – Vânătorul de recompense 2049 3D/Blade Runner 2049 3D – BLOCKBUSTER

DUMINICĂ, 8 octombrie

Ora 10.00 – Familia Monstrulescu 3D/Happy Family 3D (dublat în limba română)
Ora 12.00 – Familia Monstrulescu 3D/Happy Family 3D (dublat în limba română)
Ora 14.00 – Octav
Ora 16.00 – Vânătorul de recompense 2049 3D/Blade Runner 2049 3D – BLOCKBUSTER
Ora 19.00 – Cum să faci ca s-o desfaci?/Home Again
Ora 21.00 – Vânătorul de recompense 2049 3D/Blade Runner 2049 3D – BLOCKBUSTER