Handbaliștii de la SCM Poli și-au aflat tragerea la sorți pentru Cupa EHF. Schimbări în staff-ul alb-violet

SCM Poli Timișoara e singura echipă timișoreană ce va juca în cupele europene. Elevii lui Pero Milosevic vor juca în turul II preliminar al Cupei EHF cu un adversar din zona Balcanilor. De asemenea, vara aceasta a dus și modificări în staff-ul echipei de seniori, dar și schimbări la centrul de juniori.

SCM Poli intră direct în turul II al celei de-a doua competiții europene din punct de vedere valoric deoarece a câștigat Cupa României. Alb-violeții vor juca cu învingătoarea din dubla dintre campioana ultimilor doi ani din Grecia, Olympiakos Pireu, și Borac Banja Luka, câștigătoarea Cupei Bosniei. Poli va fi gazda primului joc, care se va juca în 5 sau 6 octombrie, iar apoi, va juca returul în deplasare, în 12 sau 13 octombrie. Turul III preliminar din Cupa EHF va fi programat în luna noiembrie.

Echipa de seniori are un nou antrenor secund, pe Lucian Ghiulai, cel care a fost antrenorul echipei de fete a clubului SCM, desființată după un sezon în care a activat în liga secundă, în principal, din cauza financiare. Ghiulai este cursant al Master Coach, iar din noul sezon al Ligii Zimbrilor, fiecare club trebuie să aibă în staff un absolvent al acestui curs sau un cursant.

Pentru centrul de copii a mai venit antrenorul Alexandru Nae. Tot de copii se va ocupa și fostul secund al echipei de seniori, Attila Horvath, din ipostaza de coordonator al centrului. Manager va fi Sorin Șipoș.