Halloween Party pe Muntele Mic! Montis Hotel&Spa te așteaptă cu servicii de 4 stele

montis (1)

Toamna s-a instalat în ținutul muntos din vestul țării. Pe Muntele Mic frunzele au început să cadă, soarele răzbate printre crengile brazilor verzi, iar aerul curat se simte în profunzime. Odată cu venirea anotimpului tomnatic, numeroase evenimente ale anului sunt așteptate cu nerăbdare, iar prima este Halloween Party.

Această perioadă este perfectă pentru team building-uri, conferințe, seminarii, workshop-uri, întâlniri de afaceri, banchete sau alte evenimente, cum ar fi petrecerea specifică lunii octombrie – Halloween. Ce să mai spunem despre nunțile, zilele de naștere și botezurile, care sunt și ele cele mai importante momente din viața noastră. Prin urmare, vă spunem cum pe Muntele Mic aceste clipe speciale devin cele mai frumoase amintiri.

Situat în inima munților, Muntele Mic stă departe de agitația orașului, de aglomerația din trafic și de aerul greu de respirat. Într-o zonă de basm, poziționat în Banatul Montan, locul premiat anul trecut ca fiind Destinația Anului 2021, Muntele Mic oferă o experiență la nivelul celor din străinătate. Cei de la Montis Hotel&Spa, unitatea de cazare notată cu 4 stele, pun la dispoziție celor care vor să-și petreacă cele mai importante momente din viață, facilități premium care cuprind de la băutură, mâncare, camere moderne, până la zone de relaxare cu spa, jacuzzi, piscină interioară, saună uscată, 10 tipuri de masaj, dintre care 4 thailandeze.

montis (2)

Unde este mai frumos să ai un party de Halloween, dacă nu într-un loc înconjurat de munți? Muntele Mic este o zonă cu mult aer proaspăt, cu o priveliște uimitoare și împrejurimi de poveste. Astfel, Cascada Șucu se află în apropiere, iar cei care vor să își încarce bateriile, pot face o drumeție pe cinste. Traseul mai poate cuprinde: Poiana Mărului, Poiana Narciselor, Schitul de pe Muntele Mic, Vârful Țarcu sau Crucea Albă de pe munte, care este situată la cota 1.670 m.

Adu-ți familia într-o mini-vacanță la sfârșit de Octombrie, unde să vă bucurați de aerul proaspăt, de natură cât cuprinde, distracție și relaxare din belșug! Cei mici pot avea parte de clipe de neuitat dacă alegeți să faceți o adevărată petrecere de Halloween la Muntele Mic. Montis Hotel&Spa deține un restaurant spațios care poate fi transformat într-un loc de petrecere ideal. Totodată, în apropiere se află o pădurice numai bună pentru picnicuri cu mâncare, dulciuri, prăjiturele, ciocolată caldă și alte bunătăți pentru cei mici. La sfârșit de zi, aceștia se pot distra și la piscină, deoarece se află în interiorul unității de cazare și are apă încălzită, în timp ce adulții se pot relaxa pe șezlong.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

montis3

Vă mai spunem că barul restaurantului deține băuturi fine: vin, șampanie, prosecco și băuturi calde specifice sezonului, totodată și un meniu bogat în preparate tradiționale și internaționale, inspirate din arta culinară străină, care vă vor surprinde papilele gustative, și să nu mai spunem de deserturi, care sunt un adevărat deliciu.

Dacă în ultimele luni din an, un eveniment important din viața ta are loc, nu ezita să iei toată gașca la Muntele Mic. Cu siguranță, zona montană oferă tuturor motive să uite de cotidian, iar pe lângă locul spectaculos veți avea parte și de facilități deosebite. În plus, chiar și evenimentele care marchează luna octombrie, pot fi mutate cu ușurință la munte. Montis deține o sală de evenimente încăpătoare, cu toate necesitățile incluse, restaurantul hotelului este deschis pe toată perioada anului, iar cei de la bar se pricep să facă băuturi „spooky”. Așa că dacă vreți să vă distrați cu adevărat, aduceți toate costumele de Halloween într-un loc în care veți avea parte de toată distracția posibilă.

montis (1)

Pentru noutăți și rezervări puteți urmări hotelul pe rețelele de socializare https://www.facebook.com/montishotel, https://www.instagram.com/hotel.montis/ sau puteți accesa https://www.hotel-montis.ro/.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/