De ce ți-e poftă astăzi? Găsește inspirație în catalogul video „Food Extravaganza”, lansat de Iulius Town

iulius town timisoara daily
gif card de energie dacus 1000x100 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Ce spui de un burger suculent de vită? Sau de un Butter Steak? Ori de o porţie de Prosciutto crostini cu ouă Benedict şi rucola? Sau mai bine o pizza pepperoni? Sigur eşti fan dulce, aşa că te ademenim cu o felie de tort cu maracuja sau cu o baclava cu mult fistic. Indiferent că eşti gurmand sau vrei doar să ai parte de o experienţă culinară aparte, la restaurantele tematice din Iulius Town vei găsi o ofertă apetisantă de preparate inspirate din bucătăria italiană, orientală, americană sau internaţională. Te invităm să descoperi propunerile din ansamblul mixt Iulius Town, în catalogul video „Food Extravaganza”.

iulius town timisoara @fabrika

„Știm cât de greu este să te decizi ce meniu să alegi, mai ales dacă ai la dispoziţie numeroase restaurante tematice, cu design interior elegant şi cu o gastronomie pe măsură, aşa cum se găsesc în ansamblul Iulius Town. Am vizitat restaurantele și am ales cele mai delicioase preparate. Au fost multe cele care ne-au lăsat gura apă, iar o parte dintre acestea se regăsesc în catalogul video online «Food Extravaganza», pe care l-am lansat de curând, pentru a ne asigura că ai parte de cele mai plăcute experiențe culinare.”, transmit reprezentanții Iulius Town Timișoara.

iulius town timisoara atmosphere

Mic dejun, feluri principale, deserturi și băuturi, pe toate le poți „degusta” mai întâi din priviri şi apoi la restaurant. Poate vrei un burger suculent, o pizza savuroasă, un meniu cu Beef Tenderloin, un somon cu portocală şi orez negru, un risotto sau paste cu fructe de mare, un cheeseburger sau un Mac&Cheese. Deserturile sunt şi ele greu de refuzat: clătite cu mascarpone, căpşuni şi sos de caramel sărat, tort cu maracuja şi fistic sau o băutură Matcha Latte & Chocolate Cookie, un Coconut Hot Chocolate & Strawberry Donut sau un Pink Latte.

iulius town timisoara teds

publicitate Timisoara banner maxagro

Alege preparatul preferat, iar apoi vino în locațiile: @Fabrika, Daily, Fenice Palas, Nuba Town, Manufaktura the Coffee Shop Restaurant, Atmosphere Cucina & Bar, La Trattoria Bistro & Lounge, C House Milano, Cowboys, Guau Café y Pan, Ted’s Coffee, Ginkgo Café şi Segafredo.

iulius town timisoara ginkgo cafe

Descoperă diversitatea culinară din Iulius Town în catalogul „Food Extravaganza”!

iulius town timisoara segafredo

STPT job 1000x200 casa alex cbes
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/