Nicio surpriză! Călin Dobra, candidatul PSD la Primăria Lugoj

calin dobra
untitled design set 970x90 px

Așa cum era de așteptat, Călin Dobra va fi candidatul PSD la Primăria Lugoj, după demiterea lui Claudiu Buciu. Pe de altă parte, PSD Timiș este încă în căutarea unui candidat potrivit pentru Primăria Giroc. „Nu mai punem prieteni, polițistul satului, ci vom face analize clare”, a subliniat liderul PSD Timiș, Alfred Simonis.

În două localități din județul Timiș se vor organiza alegeri locale anticipate. Este vorba de Lugoj, unde primarul Claudiu Buciu a fost demis, și Giroc, unde fostul primar a decedat. În aceste condiții, PSD Timiș a început deja pregătirile.

Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, a anunțat că la Primăria Lugoj va candida consilierul județean Călin Dobra, care este și președintele PSD Lugoj.

Pentru Lugoj, Călin Dobra este categoric candidatul PSD. S-a și implicat foarte mult în ultima perioadă în Lugoj. Am apreciat faptul că a putut să o ia de la capăt în Lugoj și să construiască o organizație aproape de la zero. Se implică mai mult decât mulțumitor, din punctul nostru de vedere. A reușit să configureze acolo o structură, o echipă de oameni, are idei, are inițiative, are proiecte, are și o conjunctură, zic eu, care poate fi favorabilă. Faptul că primarul în funcție al Municipiului Lugoj a nesocotit legea și s-a mutat din Lugoj, el fiind primar al Lugojului, nu poate rămâne nesancționat de către lugojeni. Totuși, atunci când te aleg atâtea mii de oameni, trebuie să fii responsabil și să nu ai mofturi de tipul acesta, că astăzi plec și mâine mă întorc cu domiciliul în Lugoj”, a afirmat Alfred Simonis.

Pe de altă parte, PSD Timiș este încă în căutarea unui candidat pentru Primăria Giroc, urmând a fi realizate analize serioase în perioada imediat următoare.

La Giroc facem o analiză cu privire la cel mai bun candidat la primărie. Nu-mi cereți nume, suntem într-o analiză. În PSD Timiș, în această perioadă, stabilirea candidaților se face în raport cu cerințele oamenilor. Nu mai punem prieteni, polițistul satului, care din start presupunem noi că pleacă cu o mare încredere în populație. Nu, facem analize clare, concrete și vedem ceea ce vor oamenii să fie ca și candidat”, a explicat Alfred Simonis.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/