Simona Halep a ajuns în optimi la Melbourne

Simona Halep nu a întâmpinat nicio dificultate în meciul ei contra rusoaicei Veronika Kudermetova, pe care a învins-o cu ușurință în doar o oră și 18 minute. Din nefericire, românca Sorana Cîrstea a pierdut în șaisprezecimi.

Prima care a intrat în scenă a fost Sorana, încrezătoare în sine după două victorii, una contra unei jucătoare de Top 10, Petra Kvitova, însă românca nu a avut succes în meciul ei contra Marketei Voundrusova. Marketa a dominat primul set, scorul fiind 6-2. Chiar dacă Sorana a jucat foarte bine, Marketa a luat și următoarea manșă, 6-4.

În sesiunea de seară a intrat și Simona Halep. Românca a jucat împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova, cap de serie numărul 32. Până la 1-1 meciul a fost echilibrat, însă după aceea Simona s-a impus, 6-1, profitând de multele greșeli ale adversarei. Simona a jucat excelent și a câștigat, 6-3.

leader board 728 x 90 px

Halep, fostă finalistă la Melbourne și semifinalistă anul trecut, o va întâlni duminică, în optimi, pe câștigătoarea partidei dintre Iga Swiatek, în fața căreia a pierdut categoric la Roland Garros, și Fiona Ferro.

Sursă foto: eurosport.com

Autor: Dani Trișcă