Banatul – campion la Naționalele de volei pe zăpadă

S-a încheiat la Azuga a două ediție a Campionatului Național de Volei pe Zăpadă. Reprezentanții CSU Reșița au fost victorioși atât la masculin, cât și la feminin. Fetele au concurat sub titulatura de CSU Reșița/CSM Timișoara.

Noii campioni sunt: Robert Vârlan, Lucian Bădiceanu și Sergiu Călin, iar noile campioane sunt Denisa Popa, Adriana Melniciuc și Ioana Bobei, cea din urmă fiind legitimată la CSM Timișoara. Antrenorul coordonator este cunoscutul antrenor bănățean Daniel Jitaru, anunță doarvolei.ro.

Au participat 11 echipe atât la feminin, cât și la masculin, iar acestea au fost împărțite în două grupe. Câștigătoarele seriilor s-au calificat în semifinale, în timp ce ocupantele locurilor 2 și 3 au jucat în sferturile de finală, după sistemul de împerechere în „cruce”.

leader board 728 x 90 px

Reșița a ieșit victorioasă, jucând în semifinale contra ASE București, scorul fiind 2-0, iar în finala mare a învins Rapidul, tot cu 2-0.

La fete, combinata echipă CSU Reșița/CSM Timișoara a trecut în penultimul act de CSS1 Constanța cu 2-1, iar în finală, 2-0 cu CSU ASE București.

Autor: Andrei Preda