Haldină de gunoi, clădită pe statuia lui Constantin Daicoviciu! Chiar în ușa Primăriei!

Cetățenii comunei cărășene Constantin Daicoviciu s-au săturat să stea cu gunoiul sub nas! Pentru că autoritățile se declară neputincioase, oamenii depozitează mai nou gunoiul menajer la ușa primarului Daniel Boambeș!

Edilul-șef, ca toți ceilalți din Caraș-Severin, se vaită din cauza întârzierii nejustificate a deschiderii deponeului de la Lupac. Oricare altă soluție inseamnă cheltuieli suplimentare, greu de suportat. În tot acest timp, puținele firme de profil prestează servicii de proastă calitate, la prețuri exorbitante. În mod evident, de suferit au cetățenii. La Căvăran oamenii și-au ieșit din fire.

celtic transilvania 1000x100px

„Din cauza faptului că  firma  care are  contract  de colectare  gunoi  menajer cu  Primăria  Constantin  Daicoviciu, în mod  repetat  în  ultima  perioadă de timp, nu ridică  gunoiul  în zilele  stabilite, cetățenii  comunei  au hotărât  ca semn  de protest  să  depoziteze  gunoiul  în fața  sediului Primăriei  Constantin  Daicoviciu”, ne informează consilierii locali  Lucian Călțun  și Dorel Vlad. Sacii de gunoi menajer adunați de prin comună au fost așezați chiar în jurul statuii lui Constantin Daicoviciu, fost renumit istoric și arheolog, profesor, rector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj.