Haine noi pentru Secțiile de Chirurgie și Medicină Internă ale Spitalului Orășenesc Oravița

Veste bună pentru locuitorii orașului de pe Valea Carașului! În scurt timp, reparațiile capitale care vizează Secțiile de Chirurgie și Medicină Internă din cadrul unității medicale de pe raza UAT-ului vor ajunge la finalitate, fapt care va contribui atât la îmbunătățirea actului medical, cât și a condițiilor de îngrijire a pacienților.

Cum una dintre prioritățile oricărui UAT se referă la bunăstarea fizică a celor care îl compun, aleșii locali din Oravița nu au stat pe gânduri atunci când s-a pus problema sprijinului acordat pentru modernizarea a două dintre cele mai importante secții ale Spitalului Orășenesc, aceștia fiind de acord cu alocarea unor sume de bani din bugetul local pentru demararea și finalizarea lucrărilor în acest sens.

Referitor la intervențiile care au avut loc în cadrul unității medicale, aici se pot aminti:

– înlocuirea instalațiilor;

leader board 728 x 90 px

– înlocuirea uşilor vechi cu altele noi, de termopan;

– reparare pardoselii;

– montare tarkett net superior, în fiecare salon şi pe holuri.

De asemenea, pentru îmbunătăţirea confortului ambiental al pacienţilor internaţi, fiecare salon va fi dotat cu un televizor.

„Am continuat să investesc în sănătate, venind în sprijinul necesităţilor comunităţii prin alocarea de resurse materiale şi financiare în vederea reabilitării spitalului din oraş. Doresc să mulţumesc pe această cale conducerii spitalului, domnului director dr. Fara Felician, pentru buna colaborare, dar şi tuturor cadrelor medicale pentru implicare şi sprijin, pentru un dialog deschis în care ne-am sfătuit şi am găsit împreună soluţii pentru îmbunătăţirea actului medical.”, a ținut să sublinieze primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu.

(E).