Sterilizarea câinilor şi pisicilor, din nou în atenţia orăviţenilor

Locuitorii orașului de pe Valea Carașului sunt așteptați să dea curs unui nou demers menit să diminueze înmulțirea necontrolată a animalelor, sterilizarea fiind primul pas făcut spre evitarea relelor tratamente la care pot fi supuse patrupedele odată abandonate la marginea drumului.

Săptămâna aceasta, în perioada 10-11 septembrie, cetățenii din Oravița sunt rugați să ia parte la cea de-a cincea campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor, o acțiune demarată de Primăria Oravița, în parteneriat cu ONG-urile: SUSY UTZINGER STIFTUNG și DARIUS VET PRAXIS.

În atenţia tuturor celor care vor dori să-şi sterilizeze animalele, întreaga procedură se va desfășura în incinta adăpostului public din Oravița, aflat pe variantă, după groapa de gunoi, totul în intervalul orar 09.00-15.00.

leader board 728 x 90 px

„Unul din beneficiile pentru companionul tău se referă la eliminarea unei serii de probleme de sănătate, fapt care sporește durata de viață a acestuia, în timp ce pentru tine și comunitate pot fi scoase în evidență prevenția vagabondajului și riscul de a-ți pierde animăluțul în urma bătăilor între masculi. Prietenul tău necuvântător va trăi o viață mai bună și mai sănătoasă. Acesta va fi mai prietenos atât cu oamenii, cât și cu alte animale”, anunţă iniţiatorii demersului.

Pentru programări şi informaţii puteți apela numărul de telefon: 0773 843 835.

Sursa foto principal: agroland.ro.

AUTO ALEX M9,ORAVIȚA 2 BUC