Haine în valoare de 14.000 de lei, furate din mallurile timișorene

Autorii faptelor sunt patru tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani. Aceștia au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați acum pentru furt calificat.

La data de 03 iulie a.c., polițiștii Secției 4 au reținut 4 tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani,bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Marți, 30 iunie, polițiștii timiseni au fost sesizați cu privire la faptul că, după ora 18.00, au fost sustrase mai multe articole vestimentare din două societăți comerciale de pe raza municipiului Timișoara. Dintr-o societate comercială situată în Calea Șagului au fost sustrase articole vestimentare în valoare de 10.000 de lei, iar din cea de-a doua societate situata în Piața Consiliul Europei au fost sustrase articole vestimentare în valoare de 4.000 de lei.

gif card de energie dacus 1000x100

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, au fost identificați 2 băieți de 20 de ani și două fete de 24 și 25 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. Aceștia au fost reținuți ieri pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/