Hai la Văliug cu o pensulă în mână!

Poate că te leagă multe amintiri de Văliug sau poate că abia aștepți prilejul să revii aici! Pensiunea Claris pregătește în perioada următoare o tabără de creaţie artistică, sub coordonarea unor artiști plastici profesioniști. Unde? La Văliug-Crivaia. Și asta nu e tot! Ce spui? Te tentează ideea?

Zece artişti plastici profesionişti din mai multe ţări europene vin ca invitați în tabăra de creație ce va avea loc în perioada 15-21 martie. În realizarea expoziției vor lucra cu diferite tehnici: pastel, tempera, guaşe, ulei, fotografie sau tehnici mixte. Proiectul „Tabăra de creaţie artistică si documentare Văliug-Crivaia” își propune să creeze un teambuilding cu voluntari și artiști și să realizeze un proiect care să pună în valoare cât mai bine zona și potențialul ei turistic.

Expoziția este condusă de Costin Brăteanu. Printre artiştii invitați se numără: Valeriu Sepi, Maria Balea și Ana Miljković, cunoscuţi deja de iubitorii artelor frumoase din Banat. Lucrările realizate pe parcursul taberei vor fi expuse în Reşiţa, la Galeria Agora a Uniunii Artiștilor Plastici din România. Galeria Primăriei Municipiului Timişoara va găzdui, de asemenea, expoziția în 16 aprilie. Data a fost aleasă simbolic și coincide cu naşterea maestrului Leonardo da Vinci şi Ziua Internațională a Artei.

Dacă sunteți din Timișoara, puteți vizita expoziția până în 29 aprilie, în intervalul orar 8.30-16.30 (de luni și până joi) și vineri, în intervalul orar 8.30-14.30.

Ce spui? Tu cum ai picta Văliugul?

Sursă foto: Văliug