Hai în echipa ATOR Banatul de Munte!

ator banatul de munte (3)

Ai peste 14 ani, ești din Caraș-Severin și îți dorești o experiență nouă? Una care poate îți va schimba viața? Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte organizează înscrieri ale tinerilor doritori în organizația reprezentativă pentru Biserica Banatului Montan.

Organizația ATOR Banatul de Munte din Caraș-Severin ajută tinerii în dezvoltarea educației nonformale, prin diferite proiecte, ateliere de cunoaștere și muncă în echipă. Unul din scopurile ATOR Banatul de Munte este de a promova valorile tradiționale românești pe care învățătura creștină le transmite în fiecare generație. Tinerii organizează evenimente caritabile și social-educaționale din vestul țării.

ator banatul de munte (2)

În această toamnă, membrii au publicat pe rețelele de socializare invitații în familia ATOR Banatul de Munte. Postările se adresează tuturor tinerilor din fiecare colț al județului Caraș-Severin, dornici să cunoască asociația și să participe la activități de voluntariat.

ator banatul de munte (4)

Cum te poți înscrie?

Trimite un mesaj în privat pe contul de Facebook – ATOR Banatul de Munte sau Instagram – ator.bm, în care să îți exprimi dorința de participare, iar apoi vei primi un formular de înscriere. După formular, va exista o întâlnire în format online între voluntari și organizatori, cu scopul de a prezenta mult mai amănunțit asociația și de a le ura bun venit noilor voluntari.

Pentru mai multe informații despre organizație sau viitoarele proiecte ale tinerilor creștini, accesați conturile precizate mai sus.

Autor: Eusebiu Diaconu

ator banatul de munte (1)